Wikipedia:Nominalizări articole bune/Articole cu potențial

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Aceasta este o pagină care trebuie să conțină articole cu potențial semnificativ de a ajunge Articole Bune, sau altfel spus este o pepinieră pentru nominalizări. Scopul acesteia este acela de a realiza un buffer versatil, care să fluidizeze atât procesul de nominalizare cât și pe cel de retragere rapidă a nominalizărilor care deși se încadrează la criteriile de respingere, își conservă un potențial cert de a evolua spre o nouă propunere justificată de evaluare - de această dată una de succes.

Scopul acestei pagini nu este de a ajunge „o linie moartă” de pe care „garniturile” pleacă la casare sau un „garaj cu vechituri” pe care nu știm încă dacă le mai păstrăm sau nu. Nu uitați așadar că singura procedură realmente eficientă rămâne totuși nominalizarea directă, în cazul în care considerați că articolul respectiv îndeplinește criteriile obligatorii. „Parcarea” unui articol în această stație intermediară nu reprezintă ceva util, în absența unor șanse reale reprezentate de un nivel de calitate adecvat și de un potențial cert de dezvoltare asociat unor șanse rezonabile de a fi îmbunătățit.

Procedură[modificare sursă]

Dacă doriți semnalarea unui articol, făceți-o aici. Dacă există probleme de semnalat, lîngă linkul articolului menționați-le.

Categoriile existente sunt:

  • A - articol care în opinia voastră ar merita încadrat la articolele bune și poate fi cu siguranță nominalizat. Un asemenea articol este în opinia voastră, din punct de vedere calitativ chiar superior Articolelor Bune, având în plus șanse rezonabile de a candidat (poate) pe viitor, la Articole de Calitate.
  • AB (+) - articol care în opinia voastră ar merita o nominalizare pentru a candida la procesul de evaluare al articolor bune, astfel încât să aibă șanse bune de succes
  • AB (-) - există probleme de semnalat și rezolvat dar articolul merită să fie adus în antenție pentru o eventuală nominalizare.

Retragerea de către responsabili sau administratori a unui articol de pe această pagină nu implică explicații suplimentare, iar existența sa aici nu implică nici o obligație din partea nimănui.

Articole semnalate[modificare sursă]

A[modificare sursă]

AB (+)[modificare sursă]

AB(-)[modificare sursă]