Utilizator:Lucian C./Evaluare

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Frukosten, de pictoriţa suedeză Amalia Lindegren.
Ce se întâmplă? Evaluează munca mea!

  • Acest format a fost creat pentru a testa un model de evaluare care funcționează foarte bine la Wikipedia în limba germană și la care iau parte mai mult de 400 de utilizatori. Toți utilizatorii sunt invitați să participe la această inițiativă; cu cât vor fi mai mulți, cu atât va fi mai bine.
  • Pot participa doar utilizatori înregistrați, cu un număr minim de 100 contribuții la activ și cel puțin 30 de zile vechime.
  • Evaluați doar aspectele pozitive sau negative, nu și aspectele neutre.
  • Formulați un scurt text prin care să justificați votul dumneavoastră și aduceți doar critici constructive. Discuțiile trebuie să rămână doar pe această pagină!
  • O privire de ansamblu asupra utilizatorilor implicați în acest proiect puteți avea pe pagina: Wikipedia:Evaluarea utilizatorilor.
Tja! Was nun?


Evaluare pozitivă[modificare | modificare sursă]

  1. Are un număr de articole de calitate creeate semnificativ. Cristian 21 iulie 2008 18:48 (EEST)
  2. Cuvintele sunt de prisos. Totuși, acest utilizator este „creierul” activităților legate de muzica pop pe wp.ro, un utilizator a cărui contribuții vor fi greu de egalat de cineva în acest domeniu. Munca lui este încununată de numărul mare de articole de calitate și în primul rând de calitatea contribuțiilor lui. Felicitări! Maestre, ai respectul nostru!--  Marius   26 iulie 2008 16:12 (EEST)
  3. Asemenea utilizatorilor de mai sus, as vrea sa te felicit pentru munca depusă pe wp.ro. Bravo și mult noroc pentru articolele viitoare! ^_^ --DarkAnimeGirl 28 august 2008 12:11 (EEST)
  4. Un punct pentru pagină de utilizator bine realizată :) Îmi plac articolele despre muzicieni create de tine. Nu am fost utilizatorul așa experiențat având 15 (16?) ani de vârstă. Salutări calde!  Remigiu  discută  4 ianuarie 2009 00:09 (EET)
  5. Un foarte bun utilizator Wikipedia, are un număr mare de articole de calitate, --—ErvinMesaj 18 decembrie 2009 14:55 (EET)
  6. Cel mai prolific contribuitor în domeniul muzicii în perioada în care a fost activ.— Ionutzmovie discută 25 iunie 2015 06:36 (EEST)

Evaluare negativă[modificare | modificare sursă]

  1. ...