Ric Flair

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Ric Flair

Ric Flair (n. 25 februarie 1949 și numit după adopția survenită la câteva săptămâni de la naștere Richard Morgan Fliehr) a fost un wrestler american legendar ce a activat în WWE.

Cunoscut și sub pseudonimul The Nature Boy, Flair este unul din wrestlerii care a dominat lumea wrestlingului la mijlocul anilor '70. WWE îl creditează ca fiind deținătorul a 16 titluri mondiale de campion World Heavyweight Championship.

2002-2005[modificare | modificare sursă]

Ric Flair si Triple H formeaza un stable care se numeste Evolution din care mai fac parte Dave Batista si Randy Orton. Ric Flair este trecutul wrestlingului cu un bogat palmares de 16 centuri mondiale la categoria grea(World Heavyweight Champion), Triple H este prezentul wrestlingului si liderul acestui grup. Batista si Orton sunt viitorul WWE-ului. Evolution este unul dintre cele mai puternice grupari care a existat vreodata in lumea wrestlingului. La sfastiul anului 2003 Ric Flair si Batista castiga centura la echipe impotriva celor din Dudley Boyz(Tag Team Champion), Randy Orton castiga titlul Intercontinental in fata lui RVD ,iar Triple H isi recastiga titlul mondial(World Heavyweight Champion) in fata unui Triple Threat impotriva lui Goldberg si Kane. Evolution se destrama in octombrie 2005. Ric Flair este atacat de Triple H la RAW cu un sledgehammer iar conflictul dintre cei doi dureaza ceva vreme de la Taboo Tuesday(2005) pana la Survivor Series(2005). Ric Flair iese castigator la Survivor intr-un Hell in a cell.

In 2008 Ric Flair spune STOP WWE-ului si se retrage din lumea wreslingului unde este aplaudat de toti colegii sai si aclamat de fani acestei legende.

În 2010 Ric Flair se duce în TNA.(Total Non-stop Action)

Wikibelt-icon.png  Acest articol legat de wrestling este un ciot. Puteți ajuta Wikipedia prin completarea lui !