Discuție Wikipedia:Trimite fișier

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 9 ani de Strainu în subiectul Drepturi de autor

Format:Informații[modificare sursă]

Să schimbe cineva „{{information}}” cu „{{Informații}}” --Terraflorin (discuție) 12 ianuarie 2012 14:25 (EET)Răspunde

Mâine dacă nu se poate azi :) --_ F1orinvorbărieisprăvi 4 iulie 2012 11:10 (EEST)Răspunde

Drepturi de autor[modificare sursă]

Va rog sa imi raspundeti la o intrebare, am cautat peste tot pe site dar sincer nu am gasit raspunsul la intrebarea mea, poate nu am vazut eu, as dori sa imi fac un site despre cultura generala si as dori sa iau informatii despre articole si de la dumneavoastra de pe site, incalc drepturile de autor daca copiez un articol de pe Wikipedia la mine pe site si postez sursa? se poate sa iau datele de pe site si sa scriu eu cu cuvintele mele un articol pentru fiecare subiect in parte? In cazul pozelor daca le postez de la dumneavoastra este de ajuns sa indic sursa? Multumesc anticipat.

Sebastian222 (discuție) 5 iulie 2014 11:58 (EEST)Răspunde

Textul de pe Wikipedia este distribuit sub o licență Creative Commons (CC-BY-SA), ceea ce înseamnă că dacă îl copiați, indiferent dacă îl lăsați la fel sau îl modificați, textul dvs. trebuie licențiat mai departe sub aceeași licență - deci trebuie nu numai să precizați toți autorii articolului (puteți face acest lucru printr-o legătură spre pagina de istoric al articolului copiat), dar trebui și să precizați că textul de pe site-ul dvs. este licențiat CC-BY-SA.
Imaginile au licențe foarte diverse, dar toate sunt libere, deci puteți să le copiati atâta timp cât precizați sursa și licența. O modalitate pe care am văzut-o folosită este un link spre pagina de descriere a imaginii (clic pe imaginea din articol pentru a ajunge acolo) și o precizare de genul "vezi legătura pentru licența imaginii".
Mai multe detalii la Wikipedia:Drepturile noastre de autor.--Strainu (دسستي‎5 iulie 2014 14:08 (EEST)Răspunde