Discuție Utilizator:Mihai Tanase

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 10 ani de Mihai Tanase în subiectul Re: E-mail

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele, și așa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) pe care vă recomandăm s-o citiți. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea. Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Mihai Tanase) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Vă așteptăm cu primele contribuții! - Anclation 25 septembrie 2006 00:07 (EEST)Răspunde

Revenire 2[modificare sursă]

Aceasta este ultima avertizare! Sunteți pe cale să încălcați regula celor trei reveniri. Vă rugăm să încetați sau vi se va bloca accesul la modificarea paginilor Wikipedia.--Sebi talk 1 octombrie 2008 19:00 (EEST)Răspunde

Mont Blanc[modificare sursă]

Bună ziua. Am să subscriu primului mesaj de pe această pagină și o să vă urez bun venit încă o dată. În primul rând, îmi cer scuze dacă insistența mea v-a afectat în vreun fel. Citind mesajul dvs. înțeleg că subiectul vă este foarte familiar și, în consecință, contribuțiile dvs. la acel articol nu ar trebui puse la îndoială. Modificările dvs. au fost anulate, într-adevăr de mine, dar pe baza unor motive:

  1. Wikipedia este vandalizată frecvent de către diferiți utilizatori înregistrați sau neînregistrați. Pentru a preveni confuzii de genul acesteia, se recomnadă ca fiecare modificare să fie descrisă în caseta corespunzătoare (este ultimul câmp din partea de jos)
  2. Faptul că cifra de 20 000 de turiști nu indica ascensiunea vârfului, nu este un motiv pentru a o șterge. Cel mai bun mod de a repara greșeala, era să se precizeze alături și cifra de 200 cu precizările corespunzătoare.

Pe viitor sper să contribuiți cu plăcere la cest proiect. Cu respect, Sebi talk 2 octombrie 2008 16:48 (EEST)Răspunde



Îmi este greu uneori sa înteleg anumite rationamente. Pe deoparte "...contribuțiile dvs. la acel articol nu ar trebui puse la îndoială..." dar pe de alta, erorile continua sa figureze pe pagina.

Tot la fel, reintegrarea unei informatii, eronate, care nu are legatura cu subiectul mi se pare un non-sens. 200 de oameni pe un vârf nu este acelasi lucru cu 20.000, dar în întreg masivul.

Adevarata întrebare este : la ce bun acest schimb de mesaje daca nimic nu se schimba ? Într-un domeniu care este al meu, inclusiv pe plan profesional, mi se recunoaste o anumita competenta. Mi s-au reprosat, si mi se vor reprosa, "scapari" gramaticale datorate, fara îndoiala, anilor petrecuti departe de tara. Fondul contributiilor, însa, mele nu sufera critica în acest sens. Sunt un încapatânat când este vorba de adevar si precizie.

Enormitatile scrise despre avalanse (http://ro.wikipedia.org/wiki/Avalanșă) de exemplu, m-au facut sa sar în sus. Tinând cont de cele scrise de mine în primul paragraf, am îndoieli în ce priveste acceptarea contributiilor mele...

--Mihai Tanase (discuție) 2 octombrie 2008 19:45 (EEST) Mihai TanaseRăspunde

Bună ziua, Mihai Tanase. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Minisarm.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.
Aveți mesaje noi
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Mihai Tanase. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Victor Blacus.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Re: E-mail[modificare sursă]

Probabil vă referiți la mesajul de deasupra. Cu un clic, vă lămuriți. E vorba despre Everest.

Comunicarea prin e-mail o folosesc numai în chestiuni cu caracter rezervat/confidențial. Problemele editoriale se discută public: pe paginile de discuție ale articolelor, pe paginile de discuție ale utilizatorilor, sau la Cafenea. :) -- Victor Blacus (discuție) 19 mai 2013 22:39 (EEST)Răspunde

Si ce e de vazut la acea pagina ? E chiar atât de greu de scris câteva rânduri suplimentare ? Nu, nu m-am lamurit deloc, eu sunt un simplu tâmplar.--Mihai Tanase (discuție) 19 mai 2013 22:48 (EEST)Răspunde