Discuție Utilizator:DONCIU MARIA

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 15 ani de Turbojet în subiectul Ştergere pagină de utilizator

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie DONCIU MARIA) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! --Rebel 6 iulie 2007 13:49 (EEST)Răspunde

■ Testul v-a fost anulat[modificare sursă]

Testul dumneavoastră de la pagina Utilizator:DONCIU MARIA a funcţionat, dar a fost anulat. Pentru alte încercări vă rugăm să folosiţi cutia cu nisip. Vă invităm să citiţi şi pagina de bun venit pentru a afla cum puteţi contribui la enciclopedia noastră. Mulţumim. Turbojet 28 iunie 2008 17:21 (EEST)Răspunde

Vedeţi ce NU este wikipedia. --Turbojet 28 iunie 2008 17:21 (EEST)Răspunde

Of...[modificare sursă]

Doamnă Donciu, aţi umplut internetul cu poveşti alarmante despre arma asta de tip calculator. Nu v-aţi întrebat niciodată de ce nimeni nu vă dă ascultare?... În orice caz, dacă vă face atîta plăcere să răspîndiţi zvonuri n-aveţi decît să continuaţi. Dar nu la Wikipedia. Vă rog să consideraţi acest mesaj ca fiind ultimul avertisment. — AdiJapan 26 octombrie 2008 07:27 (EET)


26-10-2008


DOMNULE ADI JAPAN,


Subsemnata Donciu Maria sunt disperata si extrem de trista pentru faptul ca refuzati sa ajutati si pentru ca nu aveti incredere in mesajele si dovezile pe care le transmitem cu scopul ca oamenii sa cunoasca aceasta realitate cruda pentru ca fiecare sa se straduiasca sa ajute.

Va atentionamn si va avertizam ca toate faptele pe care le reclamam si le incriminam sunt fapte reale si sunt cu mult mai grave decat am reusit sa le prezentam in cuvinte.

In orice moment poate sa dispara viata in Romania si chiar si in Japonia in care declarati ca locuiti. Noi cerem ajutor cu disperare si prin dumneavoastra. Va rugam sa nu mai stergeti mesajele si dovezile pe care le transmitem si pe SITE-ul WIKIPEDIA.

Faptele descrise si reclamate sunt reale nu sunt inventii si nu sunt imaginatii scriitoricesti.

Avem nevoie de ajutor,si cerem ajutor cu disperare si prin SITE-ul WIKIPEDIA pe care il reprezentati.

Nu trebuie sa fiti TOMA NECREDINCIOSUL,mai exista si realitati pe care dumneavoastra nu le-ati trait si sunt realitati pe care mintea dumneavoastra nu le cunoaste.

VA RUGAM CU ADANCA DISPERARE SA AJUTATI SI DUMNEAVOASTRA DIN TOT SUFLETUL ,fiecare locuitor al Planetei Pamant trebuie sa ajutam.Va rugam sa nu mai stergeti plingerile noastre.

Persoanele care ajuta primesc daruri DE VIATA SI SANATATE IN PLUS pentru ei si pentru familiile lor , de la Tatal Ceresc.

Va dorim multa sanatate,viata lunga si va dorim ca sa deveniti nemuritor pe Pamant.


VA MULTUMIM,

ING.DONCIU MARIA,

26-10-2008

(transferat de la pagina Utilizator:DONCIU MARIA)--ZOLTAN (discuţie) 26 octombrie 2008 21:11 (EET)Răspunde

Perseverenţă inutilă....[modificare sursă]

Doamnă inginer, bună seara! Antevorbitorii mei v-au expus cu suficientă claritate, de ce nu sunt eligibile textele dumneavoastră pentru wikipedia.Observ că perseveraţi în a posta texte, care pe lângă faptul că nu au nicio legătură cu adevărul, mai sunt şi neinteligibile.Dumneavoastră, ca inginer, ar trebui să aveţi un minimum de respect pentru raţionalismul obiectiv al unor texte.Vă recomand să abandonaţi aceste intervenţii inutile, pentru a nu deveni ridicolă.Cu respect,al dumneavoastră--ZOLTAN (discuţie) 26 octombrie 2008 22:40 (EET)Răspunde

Realitate[modificare sursă]

Doamnă Donciu, din ceea ce mi-aţi spus un singur lucru este adevărat: că sînteţi disperată. Dacă aţi avea dovezi pentru celelalte afirmaţii lumea v-ar fi ascultat şi crezut de mult. Trăiţi o realitate pe care v-aţi construit-o singură. Vă recomand cu toată căldura să consultaţi un psihiatru. Probabil în acest moment credeţi că îmi bat joc, că sînt rău, dar este cu adevărat singurul ajutor valoros care vi se poate oferi. După vă veţi vindeca veţi constata că am avut dreptate.

Pentru moment vă rog să nu mai veniţi la Wikipedia. Toate mesajele pe care le veţi scrie aici vor fi şterse, iar accesul la modificarea paginilor vă va fi blocat.

Nu răspundeţi la acest mesaj. — AdiJapan 27 octombrie 2008 08:41 (EET)Răspunde

Ştergere pagină de utilizator[modificare sursă]

Pagina dv. de utilizator a fost ştearsă deoarece nu corespunde acestei politici. Un CV nu este un material eligibil pentru Wikipedia. --Turbojet 18 noiembrie 2008 01:29 (EET)Răspunde

Doamnă Donciu, Wikipedia este un proiect de enciclopedie. Nimic altceva. Dumneavoastră n-aţi contribuit cu nici o literă la nici un articol, în schimb v-aţi umplut pagina personală cu tot felul de detalii care nu au legătură cu proiectul nostru. Acesta este un abuz. Vă rog să încetaţi. V-am şters din nou pagina. Dacă insistaţi riscaţi să vă fie blocat accesul. — AdiJapan 18 noiembrie 2008 17:16 (EET)Răspunde
Iar am fost nevoiţi (noi, administratorii) să ştergem textul neenciclopedic din pagina dv. de utilizator, din exact acelaşi motiv ca mai sus. Începem să credem că n-avem nicio şansă să respectaţi politicile (regulile) Wikipediei. --Turbojet 17 martie 2009 22:39 (EET)Răspunde