Discuție Utilizator:Carra

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 14 ani de Andrei Stroe în subiectul Lipsa descrierii pentru Fişier:Harau.JPG

Bine ați venit![modificare sursă]

Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator la Wikipedia. Probabil că la început veți avea multe nedumeriri și întrebări: cum se modifică articolele, ce putem și ce nu putem scrie în ele, și așa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsați aici) care vă poate îndruma. De asemenea puteți să ne întrebați la Cafenea. Nu vă fie teamă de greșeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii ați dori să contribuiți? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveți o pasiune aparte. Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie Carra) în care să vă prezentați pe scurt dacă doriți.

Ca să vă semnați simplu — doar în paginile de discuții, nu și în articole — scrieți la sfârșitul mesajului patru tilde ~~~~ și Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură și dată.

Vă așteptăm cu primele contribuții! --Rebel 19 aprilie 2006 11:44 (EEST)Răspunde

Salut,

as vrea sa stiu cum s-a calculat densitatea locuitorilor pe kilometru patrat in orasul Deva, mersi anticipat, este urgent.

Carra - 3 ianuarie 2011

Previzualizare[modificare sursă]

Am observat că obișnuiți să salvați articolul la care lucrați în mod repetat la intervale scurte de timp, după modificări mici. Dacă doriți să vedeți ce efect au modificările nu este nevoie să salvați pagina, puteți folosi butonul de "previzualizare" . În acest mod veți evita încărcarea istoricului paginii cu versiuni intermediare și veți permite celorlalți utilizatori să urmărească mai ușor modificările la articol. Mulțumesc! --Andreidiscuție 4 martie 2008 21:58 (EET)Răspunde

Previzualizare[modificare sursă]

Am observat la pagina Deva că obișnuiți să salvați în mod repetat, la intervale scurte de timp, pagina la care lucrați, deși ați făcut numai mici modificări. Dacă doriți să vedeți ce efect au modificările făcute este suficient să folosiți butonul de previzualizare (lîngă cel de salvare). În acest mod veți evita încărcarea istoricului paginii cu versiuni intermediare și veți permite celorlalți utilizatori să urmărească mai ușor modificările. Mulțumesc! //  GikÜ  vorbe  fapte  / joi, 14 august 2008, 09:46 (ora României și RM)

Previzualizare[modificare sursă]

Mulțumesc mult pentru intervențiile voastre și pentru informație! --Carra (discuție) 23 octombrie 2008 10:25 (EEST)Răspunde

Lipsa descrierii pentru Fişier:Harau.JPG[modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Harau.JPG, dar acestuia îi lipsesc o descriere și/sau alte detalii. Dacă este posibil, vă rugăm să adăugați și aceste date. Ele ar putea ajuta alți redactori să folosească mai bine fișierul și ar oferi și cititorilor mai multe informații. Dacă aveți întrebări, ni le puteți adresa la Cafenea. Vă mulțumim încă o dată.  —Andreidiscuție 27 martie 2010 21:06 (EET)Răspunde