Discuție Utilizator:CONSTANTIN ELENA-CĂTĂLINA

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 6 ani de Strainu în subiectul Proiect?
Vă mulțumim că v-ați înregistrat ca utilizator. Sperăm că va fi o colaborare cât mai frumoasă și că veți profita de șederea dumneavoastră aici.
Wikipedia în română este o enciclopedie cu conținut liber care a luat naștere în iulie 2003. De atunci s-au stabilit o serie de principii definite de comunitate. Vă rugăm să vă rezervați ceva timp pentru a lua la cunoștință câteva dintre acestea înainte de a începe editarea pe Wikipedia.
Cum să creați un articol
Pas cu pas, cu ajutorul asistentului nostru.
Politicile Wikipediei
Standarde și norme adoptate de către comunitate.
Întrebări frecvente
Anumite întrebări frecvent adresate de către utilizatorii începători.
Cei cinci piloni ai Wikipediei
Principiile de bază ale proiectului.
Ajutor
Manualul general al Wikipediei.
Aflați cum să editați pagini
Ghid de modificare a paginilor wiki
.
Ghid
Învățați cum să editați pas cu pas.
Ilustrare
Trimiteți fișiere și ilustrați articole.
Pagina de teste
Locul destinat experimentelor.
Solicitați asistență
Cereți ajutor personalizat pentru primii dumneavoastră pași.
Cafenea
Informații și discuții despre Wikipedia.
Wikizare rapidă
O privire de ansamblu a modului în care se folosește codul wiki.

Aceasta este pagina dumneavoastră de discuție, unde puteți primi mesaje de la alți wikipediști. Pentru a lăsa un mesaj unui alt wikipedist scrieți-i pe pagina sa de discuție; altfel, acesta nu va fi notificat. La sfârșitul mesajului trebuie să vă semnați tastând ~~~~ sau prin apăsarea butonului „creion” așa cum reiese din imaginea alăturată. Luați aminte că în articole nu se pune semnătura.

Aveți la dispoziție propria pagină de utilizator (vedeți sus de tot unde scrie CONSTANTIN ELENA-CĂTĂLINA) în care vă puteți organiza activitatea la Wikipedia și în care puteți să vă prezentați pe dumneavoastră ca wikipedist, dar nu înainte de a citi regulile aferente paginii de utilizator; evitați să scrieți în pagina dumneavoastră CV-uri sau informații fără legătură cu Wikipedia.

Rețineți faptul că editările în conflict de interese contravin principiilor Wikipedia și că editările în articole pe subiecte în care aveți un interes pecuniar sunt supuse unor restricții suplimentare.


-- Comunitatea utilizatorilor 17 ianuarie 2018 12:08 (EET)

■ Pagina creată a fost ștearsă sau va fi ștearsă imediat[modificare sursă]

Bine ați venit la Wikipedia. Pagina Introduceți aici numele noului dvs. articol, creată recent de dumneavoastră, nu este în conformitate cu politicile Wikipedia și a fost ștearsă.

Pentru alte încercări vă rugăm să folosiți cutia cu nisip. Vă invităm să citiți și pagina de bun venit pentru a afla cum puteți contribui la enciclopedia noastră. Vă mulțumim! Pafsanias (discuție) 17 ianuarie 2018 14:21 (EET)Răspunde

Drepturi de autor pentru traduceri[modificare sursă]

Bună ziua. Vă mulțumim pentru articolele dvs. Comisia pentru Condiția Femeilor și Gender mainstreaming. Din păcate părți semnificative din text par a fi traduse de pe diferite site-uri, încălcând astfel drepturile de autor ale autorilor inițiali. Vă sfătuiesc să reformulați ideile prezentate cu cuvintele dvs. Dacă nu faceți acest lucru, este posibil ca părți semnificative din articole să fie șterse.--Strainu (دسستي‎17 ianuarie 2018 15:14 (EET)Răspunde

Proiect?[modificare sursă]

Bună ziua. Editările dvs. par să facă parte dintr-un proiect organizat. Ne-ar face plăcere să aflăm mai multe despre acest proiect și cum ar putea comunitatea să vă ajute să scrieți articole care să fie păstrate. Ne puteți spune de la ce vine WV și cum am putea contacta organizatorii acestui proiect? Mulțumesc.--Strainu (دسستي‎3 februarie 2018 17:06 (EET)Răspunde

Desigur, mi-ar fi util să știu cum putem comunica. Acest articol, împreună cu alt articol „Gender mainstreaming”, le-am scris pentru că am avut o temă la facultate. :) Nu am copiat și nu mă descurc prea bine cu instrumentele Wikipedia, dar mi-ar plăcea ca articolele mele să fie păstrate.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de CONSTANTIN ELENA-CĂTĂLINA (discuție • contribuții).
Ne puteți spune ce materie și ce facultate? După cum am trecut și în articol, Comisia pentru Condiția Femeilor e o traducere a paginii oficiale. Trebuie să reformulați textul pentru a fi acceptabil. Sfatul meu este să citiți Wikipedia:Set_simplificat_de_reguli (inclusiv legăturile) și dacă e ceva neclar să întrebați la Wikipedia:Cafenea. Puteți scrie și aici, dar e posibil ca mesajul să scape neobservat.--Strainu (دسستي‎3 februarie 2018 18:05 (EET)Răspunde

Facultatea de Științe Politice, Universitatea din București. Cursul se numeste „Mediu asociativ și politicile egalității de șanse”. Nu am tradus pagina, am reformulat, iar varianta actualizata a articolului este modificată, vă rog să verificați. Site-ul UN este singura sursă utilizată. Pe data de 6 Februarie profesoara va verifica pagina, așa că dacă mai sunt modificări de făcut, vă rog să-mi transmiteți. --CONSTANTIN ELENA-CĂTĂLINA (discuție) 3 februarie 2018 18:31 (EET)Răspunde

Cineva anulase modificările dvs., am revenit la versiunea de azi și am scos problema drepturilor de autor. Au mai rămas însă câteva probleme:
  • folosirea paginii din engleză ca singura sursă. Pagina comisiei este o sursă primară. Articolele ar trebui scrise pe baza unor surse secundare, independente de subiect. Având în vedere specificul, vă recomand să căutați câteva articole din ziare care să susțină afirmațiile din articol.
  • formularea sub formă de listă. Cu excepția unor articole-liste, încercăm să scriem articolele sub formă de text cursiv.
  • articolul e orfan, adică nu trimite nimic către el. Ar trebui să identificați niște articole legate și să adăugați legături, așa cum am facut eu aici.
Succes la evaluare!--Strainu (دسستي‎3 februarie 2018 18:56 (EET)Răspunde

■ Etichete de avertizare[modificare sursă]

Poate neintenționat, printr-o modificare a dumneavoastră, ați eliminat unele formate de întreținere, din pagina Comisia pentru Condiţia Femeilor de la Wikipedia.
  Când eliminați formate de întreținere, vă rugăm să vă asigurați că:

  • ați rezolvat problemele pe care le semnalează ele, sau
  • ați dat un motiv serios pentru eliminarea lor în sumarul modificării.
    Dacă ați greșit, nu vă faceți probleme, formatele au fost restaurate. Puteți consulta pagina de bun venit pentru a afla mai multe despre cum puteți ajuta la redactarea acestei enciclopedii, iar dacă doriți să faceți experimente, puteți folosi groapa cu nisip. Vă mulțumim! Mishu57 3 februarie 2018 17:48 (EET)Răspunde

Semnătură[modificare sursă]

Vă rugăm ca atunci când faceți comentarii pe paginile de discuție ale articolelor sau utilizatorilor Wikipedia, să adăugați și semnătura dumneavoastră  și nu așa cum ați omis la pagina Discuţie Utilizator:CONSTANTIN ELENA-CĂTĂLINA. Este un lucru necesar la Wikipedia și este foarte simplu de adăugat, trebuie doar să dați un clic pe butonul din bara superioară a casetei de editare sau să tastați patru tilde ( ~~~~ ) și în mod automat se generează numele dumneavoastră precum și data și ora la care ați făcut comentariul. Vă mulțumim! Mishu57 3 februarie 2018 18:18 (EET)Răspunde