Discuție Utilizator:Afil

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

VA ROG SA VA SEMNATI DISCUTIILE. NU RASPUND SI NU IAU IN CONSIDERARE MESAJE ANONIME

Arhiva 1 Arhiva 2 Arhiva 3 Arhiva 4 Arhiva 5 Arhiva 6 Arhiva 7 Arhiva 8 Arhiva 9 Arhiva 10

Propunere pentru ștergere a paginii Fișier:Podul Faidherbe 5.jpg[modificare | modificare sursă]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Fișier:Podul Faidherbe 5.jpg propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Fișier:Podul Faidherbe 5.jpg până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 11 ianuarie 2014 18:31 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Fișier:Gosp ape 6.jpg[modificare | modificare sursă]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Fișier:Gosp ape 6.jpg propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Fișier:Gosp ape 6.jpg până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 11 ianuarie 2014 18:39 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Fișier:Gosp Ape 4.jpg[modificare | modificare sursă]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Fișier:Gosp Ape 4.jpg propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Fișier:Gosp Ape 4.jpg până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 11 ianuarie 2014 18:50 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Fișier:Cloacina.jpg[modificare | modificare sursă]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Fișier:Cloacina.jpg propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Fișier:Cloacina.jpg până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 11 ianuarie 2014 19:37 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Fișier:Altman-akhmatova.jpg[modificare | modificare sursă]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Fișier:Altman-akhmatova.jpg propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Fișier:Altman-akhmatova.jpg până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 11 ianuarie 2014 19:44 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Fișier:Ploaie.jpg[modificare | modificare sursă]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Fișier:Ploaie.jpg propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Fișier:Ploaie.jpg până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 11 ianuarie 2014 20:01 (EET)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Samoilova.jpg[modificare | modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Samoilova.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 12 ianuarie 2014 03:10 (EET)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Afil. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Gikü.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Propunere pentru ștergere a paginii Fișier:Hiddigeigei.jpg[modificare | modificare sursă]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Fișier:Hiddigeigei.jpg propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Fișier:Hiddigeigei.jpg până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 14 ianuarie 2014 23:00 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Fișier:Trandafirul Gornistul.jpg[modificare | modificare sursă]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Fișier:Trandafirul Gornistul.jpg propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Fișier:Trandafirul Gornistul.jpg până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 15 ianuarie 2014 01:16 (EET)

Fișier:Coperta Geschwind.jpg[modificare | modificare sursă]

Bună ziua, vă rog să adăugați justificarea utilizării cinstite pentru acest fișier. Mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  marți, 11 februarie 2014 01:45 (EET)

Bună ziua. Aceeași problemă la Fișier:Coperta Lescenco 1.jpg. Cu bine. //  Gikü  vorbe  fapte  sâmbătă, 19 aprilie 2014 15:41 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii Biserica Buna Vestire din Ploiești[modificare | modificare sursă]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Biserica Buna Vestire din Ploiești propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Biserica Buna Vestire din Ploiești până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. Velaurius (discuție) 13 martie 2014 15:10 (EET)

Probleme legate de permisiunile fișierului Vsio şto bîlo.jpg[modificare | modificare sursă]

Image Copyright problem

Vă mulțumim pentru că ați încărcat Fişier:Vsio şto bîlo.jpg. Am observat că, deși ați aplicat o etichetă validă privind drepturile de autor, nu există nicio dovadă că autorul fișierului ar fi acceptat publicarea sub această licență.

Dacă acest fișier este în întregime creat de dumneavoastră, dar l-ați publicat anterior în altă parte, vă rugăm să faceți una din următoarele;

  • adăugați o notă prin care permiteți reutilizarea fișierului sub GFDL sau sub o altă licență liberă pe site-ul unde l-ați publicat; sau
  • Trimiteți un e-mail de la o adresă asociată cu publicația originală la info-roAt sign.svgwikipedia.org, prin care declarați că materialul vă aparține și intenționați să-l publicați sub o licență liberă. Aveți un exemplu de astfel de mesaj aici.

Dacă fișierul nu este în întregime creat de dumneavoastră, puteți să rugați acea persoană să efectueze unul din cei doi pași descriși mai sus, dau dacă proprietarul imaginii și-a dat deja permisiunea printr-un e-mail adresat dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți acest e-mail la adresa info-roAt sign.svgwikipedia.org.

Dacă considerați că acest fișier respectă criteriile privind utilizarea cinstită, folosiți o etichetă ca {{utilizare cinstită în|Articol}} sau una din etichetele de aici, și adăugați o explicaţie prin care justificați utilizarea imaginii în articolul în care doriți să o includeți. Vedeți Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini pentru lista completă de etichete pentru drepturile de autor pe care le puteți folosi.

Dacă ați încărcat și alte fișiere, verificați că ați furnizat, pentru fiecare, dovezi că deținătorii drepturilor de autor au acceptat să-și publice lucrările sub lincența indicată. Aveți o listă cu fișierele încărcate de dumneavoastră la această legătură. Imaginile fără dovezi ale permisiunilor pot fi șterse la o săptămână de la etichetare. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Vă mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 19 aprilie 2014 16:04 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii Fișier:Vsio şto bîlo.jpg[modificare | modificare sursă]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Fișier:Vsio şto bîlo.jpg propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Fișier:Vsio şto bîlo.jpg până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 20 aprilie 2014 01:14 (EEST)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Frunzele nu mai sunt aceleași.jpg[modificare | modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Frunzele nu mai sunt aceleaşi.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 28 mai 2014 00:04 (EEST)


Licența prezentată

Copyrighted

Această imagine reprezintă coperta unei cărți și drepturile de autor sunt deținute fie de artistul care a desenat coperta, fie de editură. Se consideră că utilizarea la o rezoluție joasă a acestei imagini

se califică drept utilizare cinstită. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor.

Către cel ce efectuează încărcarea imaginii: vă rugăm să adăugați o justificare a utilizării cinstite, similară cu cea descrisă la pagina Wikipedia:Explicația utilizării cinstite.

specifică faptul că utilizarea imaginii unei coperți este considerată utilizare cinstită pentru ilustrarea unui articol despre cartea respectivă. Articolul unde este utilizată imaginea discută cartea respectivă, pentru care nu am considerat că se justifică un articol separat, fiind suficientă prezentarea în cadrul unui paragraf al articolului despre autor. Nu am inventat eu formatul respectiv care este în concordanță cu politica de utilizare cinstită. Ce doriți în plus.

Există vreun moment când vă veți decide să nu-mi mai căutați nod în papură. Chiar nu vreți să învățați de loc care este rolul unui adminsitrator și care este specificul activității de verificare a contribuțiilor altor colaboratori. Nu mă îndoiesc că vă considerați extrem de bine calificat. Dar în loc să vă repeziți cu observații critice, recomandându-mi să citesc regulile de utilizare cinstită, atunci când am indicat o justificare legitimă inscrisă în formatul tip al ro-wiki, ar fi necesar să faceți o argumentare prin care să explcați dece nu sunteți de acord cu explicația furnizată și nu să afirmați în mod răuvoitor că nu a fost prezentată nicio justificare.

În lipsa unei asemenea explicații, nu pot să consider decât că continuați atacurile Dvs. împotriva mea pentru care am solicitat o arbitrare cu care Dvs. ați fost de acord.afil (discuție) 28 mai 2014 05:22 (EEST)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Angela de Foligno 10.jpg[modificare | modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Angela de Foligno 10.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 5 iunie 2014 00:15 (EEST)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Angela de Foligno 11.jpg[modificare | modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Angela de Foligno 11.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 5 iunie 2014 00:16 (EEST)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Angela de Foligno 6.jpg[modificare | modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Angela de Foligno 6.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 5 iunie 2014 00:16 (EEST)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Angela de Foligno 7.jpg[modificare | modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Angela de Foligno 7.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 5 iunie 2014 00:16 (EEST)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Piatra de mormânt a Annei Kniper.jpg[modificare | modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Piatra de mormânt a Annei Kniper.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 24 iunie 2014 21:17 (EEST)

Reevaluarea articolelor de calitate[modificare | modificare sursă]

Bună seara, am observat că articolele Maria Henrieta Chotek și Gospodărirea apelor, scrise de dvs., sunt propuse la retragerea statutului. Vă invit să participați la propuneri și să îmbunătățiți articolele, acolo unde este cazul, pentru a-și păstra statutul.— Ionutzmovie discută 28 iulie 2014 02:16 (EEST)

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Afil. Aveți mesaje noi la Proiect:Monumente_istorice/Erori. Strainu (دسستي‎)  28 iulie 2014 22:55 (EEST)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Municipalities[modificare | modificare sursă]

You are working in opposite directions with Andrei Stroe. See Comuna Ciohorăni, Iași, Ciohorăni, Iași. Please consult each other, consult the page history before such changes, and consult the WikiProject's guidelines. Thanks, --JulesWinnfield-hu (discuție) 27 august 2014 13:08 (EEST)

Am discutat la Discuție Proiect:Comune-Sate#Bălăceanu să nu avem articole separate despre comună și unicul ei sat. Pentru cele cu mai multe sate, separarea rămâne valabilă. —Andreidiscuţie 27 august 2014 14:07 (EEST)

Unificarea crează o confuzie între două noțiuni diferite: comune (unități teritoriale) și sate (localități), așa cum sunt definite prin legislația în vigoare a României.afil (discuție) 27 august 2014 22:13 (EEST)

Propunere pentru ștergere a paginii Dolia, Neamț[modificare | modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Dolia, Neamț creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Dolia, Neamț până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului.  —Andreidiscuţie 14 octombrie 2014 12:02 (EEST)