Discuție Utilizator:Afil

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

VA ROG SA VA SEMNATI DISCUTIILE. NU RASPUND SI NU IAU IN CONSIDERARE MESAJE ANONIME

Arhiva 1 Arhiva 2 Arhiva 3 Arhiva 4 Arhiva 5 Arhiva 6 Arhiva 7 Arhiva 8 Arhiva 9 Arhiva 10

Propunere pentru ștergere a paginii Fișier:Podul Faidherbe 5.jpg[modificare | modificare sursă]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Fișier:Podul Faidherbe 5.jpg propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Fișier:Podul Faidherbe 5.jpg până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 11 ianuarie 2014 18:31 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Fișier:Gosp ape 6.jpg[modificare | modificare sursă]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Fișier:Gosp ape 6.jpg propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Fișier:Gosp ape 6.jpg până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 11 ianuarie 2014 18:39 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Fișier:Gosp Ape 4.jpg[modificare | modificare sursă]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Fișier:Gosp Ape 4.jpg propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Fișier:Gosp Ape 4.jpg până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 11 ianuarie 2014 18:50 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Fișier:Cloacina.jpg[modificare | modificare sursă]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Fișier:Cloacina.jpg propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Fișier:Cloacina.jpg până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 11 ianuarie 2014 19:37 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Fișier:Altman-akhmatova.jpg[modificare | modificare sursă]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Fișier:Altman-akhmatova.jpg propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Fișier:Altman-akhmatova.jpg până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 11 ianuarie 2014 19:44 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Fișier:Ploaie.jpg[modificare | modificare sursă]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Fișier:Ploaie.jpg propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Fișier:Ploaie.jpg până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 11 ianuarie 2014 20:01 (EET)

Explicația utilizării cinstite pentru fișierul Samoilova.jpg[modificare | modificare sursă]

Vă mulțumim pentru că ați încărcat fișierul Samoilova.jpg. Am observat că pagina sa de descriere specifică faptul că este folosit în conformitate cu utilizarea cinstită a materialelor protejate dar nu se arată deloc de ce utilizarea sa constituie utilizare cinstită conform politicii și în ce articol poate fi folosit astfel. Vă rugăm, mergeți la pagina de descriere a fişierului și modificați-o incluzând o explicație a utilizării cinstite.

Dacă ați încărcat și alte fișiere cu utilizare cinstită, vă rugăm să verificați dacă ați completat și explicațiile privind utilizarea cinstită. Găsiți o listă de pagini de descriere pentru fișiere, pagini editate de dumneavoastră urmărind legătura „contribuții” (aflată în partea de sus a oricărei pagini Wikipedia după ce v-ați autentificat), și alegând "Fișier" din meniu. Orice fișier care nu este sub licență liberă și care nu are o asemenea explicație va fi șters în decurs de o săptămână, conform politicii privind materialele protejate. Dacă aveți întrebări, le puteți pune în această pagină, folosind formatul {{răspuns imagine|mesajul dvs}}. Mulțumim.. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 12 ianuarie 2014 03:10 (EET)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Afil. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Gikü.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Propunere pentru ștergere a paginii Fișier:Hiddigeigei.jpg[modificare | modificare sursă]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Fișier:Hiddigeigei.jpg propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Fișier:Hiddigeigei.jpg până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 14 ianuarie 2014 23:00 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Fișier:Trandafirul Gornistul.jpg[modificare | modificare sursă]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Fișier:Trandafirul Gornistul.jpg propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Fișier:Trandafirul Gornistul.jpg până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. //  Gikü  vorbe  fapte  (TW) 15 ianuarie 2014 01:16 (EET)

Fișier:Coperta Geschwind.jpg[modificare | modificare sursă]

Bună ziua, vă rog să adăugați justificarea utilizării cinstite pentru acest fișier. Mulțumesc. //  Gikü  vorbe  fapte  marți, 11 februarie 2014 01:45 (EET)

Propunere pentru ștergere a paginii Biserica Buna Vestire din Ploiești[modificare | modificare sursă]

Are loc o discuție al cărui scop este de a vedea dacă articolul Biserica Buna Vestire din Ploiești propus de dumneavoastră poate fi inclus în Wikipedia în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Biserica Buna Vestire din Ploiești până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului. Velaurius (discuție) 13 martie 2014 15:10 (EET)