Discuție Utilizator:Afil

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

VA ROG SA VA SEMNATI DISCUTIILE. NU RASPUND SI NU IAU IN CONSIDERARE MESAJE ANONIME

Nuvola apps edu languages.svg Bună ziua, Afil. Aveți mesaje noi în pagina de discuție a lui Gikü. Strainu (دسستي‎)  28 ianuarie 2015 21:56 (EET)
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Mesaj}}.

Propunere pentru ștergere a paginii Biserica Sfântul Gheorghe - Vechi din Ploiești[modificare | modificare sursă]

Are loc o discuție al cărei scop este de a vedea dacă articolul Biserica Sfântul Gheorghe - Vechi din Ploiești creat de dumneavoastră poate fi păstrat în enciclopedia noastră în conformitate cu politicile proiectului sau urmează să fie șters.

Articolul va fi analizat și discutat în pagina Wikipedia:Pagini de șters/Biserica Sfântul Gheorghe - Vechi din Ploiești până se ajunge la un consens, toată lumea fiind binevenită să participe la discuție. În propunere, se face referire la politicile și îndrumările relevante. Discuția se concentrează pe referințele bibliografice de calitate și pe politicile și îndrumările noastre.

Articolul poate fi în continuare modificat pe durata discuției, în special în scopul îmbunătățirii lui pentru a trata problemele ridicate. Vă rugăm, însă, să nu înlăturați formatul {{șterge}} din antetul articolului.  —Andreidiscuţie 9 februarie 2015 12:20 (EET)

Ați primit această notificare automat. Este vorba însă de textul introdus de un anonim prin 2009 la Listă de biserici din Ploiești și pe care la un moment dat l-ați divizat în mai multe articole. —Andreidiscuţie 9 februarie 2015 12:20 (EET)