Discuție Utilizator:2A02:2F0A:7001:BB00:6C7D:D0E5:56E:C5C8

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 1 an de NGC 54 în subiectul Gestionarea conflictelor de interese


Bine ați venit![modificare sursă]

Bună ziua, și bine ați venit la Wikipedia! Vă mulțumim pentru contribuții. Sper că vă place aici și că vă veți hotărî să rămâneți. Din păcate, una sau mai multe pagini create de dumneavoastră, cum ar fi Amanet auto, nu este conformă cu îndrumările Wikipediei și ar putea să fie în curând ștearsă. Pe scurt, subiectul unui articol trebuie să fie notabil și să fi făcut deja obiectul publicării din surse de încredere și independente.

Vă rugăm să consultați Primul articol pentru o prezentare generală a procesului de creare a unui articol. Asistentul pentru crearea articolelor este disponibil pentru a vă ajuta să creați un articol, unde acesta va fi revizuit și luat în considerare pentru publicare. Pentru informații despre cum să solicitați un articol nou care poate fi creat de altcineva, consultați Articole cerute. Dacă v-ați împotmolit și aveți nevoie de ajutor, puteți veni la Cafenea, unde wikipediști cu experiență vă pot răspunde întrebărilor. Sunt mai multe linkuri pe care le puteți citi:

Sper că vă va plăcea aici și că veți dori să deveniți wikipedist! Vă rugăm ca, pe paginile de discuție, să vă semnați cu patru tilde (~~~~); aceasta va produce automat numele dumneavoastră și data curentă.

Propunere de ștergere rapidă pentru Amanet auto[modificare sursă]

Dacă acesta este primul articol pe care l-ați creat, s-ar putea să doriți să recitiți îndrumarea pentru începători.

Pe pagina Amanet auto, a fost pusă o etichetă prin care se cere ștergerea ei rapidă din Wikipedia. Aceasta invocă secţiunea G11 din criteriile pentru ştergere rapidă, întrucât pagina pare să fie pură reclamă ce promovează o companie, un produs, un grup, un serviciu sau o persoană și ar trebui fundamental rescris pentru a deveni articol enciclopedic.

Dacă sunteți de părere că această notificare a fost plasată eronat, puteți contesta ștergerea în pagina de discuții a articolului. Puteți vizita aici pagina respectivă de discuții, în care puteți da motivele, dar țineți cont că odată etichetată astfel, pagina va fi ștearsă în curând dacă eticheta este corectă. Vă rugăm să nu scoateți dumneavoastră eticheta, dar nu ezitați să adăugați informații în pagină în cazul în care considerați că astfel ea ar putea fi adusă în conformitate cu politicile și îndrumările Wikipediei. Dacă pagina va fi ștearsă, puteți contacta un administrator dacă doriți să obțineți o copie a paginii șterse prin e-mail sau în spațiul dumneavoastră de utilizator. DiaCriticul (discuție) 23 decembrie 2022 11:55 (EET)Răspunde

■ Reclamă[modificare sursă]

Bine ați venit la Wikipedia. Vă rugăm să nu adăugați materiale promoționale în articole, așa cum ați procedat la pagina Amanet auto. Wikipedia nu este un mijloc de publicitate. Dacă doriți să aflați cum puteți contribui la enciclopedia noastră, aruncați o privire la pagina de bun venit. De asemenea, dacă aveți interes comercial în modificările dumneavoastră, aveți câteva obligații suplimentare. Vă mulțumim! G11: Reclamă sau autopromovare. --NGC 54 (discuțiecontribuții) 23 decembrie 2022 14:38 (EET)Răspunde

Dacă această adresă IP este partajată și dumneavoastră nu ați făcut modificări neconstructive, puteți crea un cont de utilizator pe care să-l folosiți doar dumneavoastră pentru a ocoli eventuale avertizări irelevante.

Gestionarea conflictelor de interese[modificare sursă]

Information icon Bună ziua, 2A02:2F0A:7001:BB00:6C7D:D0E5:56E:C5C8. Contribuțiile dumneavoastră la Wikipedia sunt binevenite, dar dacă sunteți asociat(ă) cu oamenii sau cu organizațiile despre care ați scris în articolul Amanet auto, s-ar putea să aveți un conflict de interese.

Toți redactorii de la toate edițiile Wikipediei sunt obligați să respecte politica de neutralitate a proiectului. Subiectul unui articol și persoanele foarte apropiate acestuia au adesea o viziune distorsionată asupra lui, care poate să-i determine să efectueze modificări care de regulă laudă excesiv subiectul, sau uneori îl critică excesiv. Persoanelor strâns asociate subiectului unui articol nu le este interzis să editeze pe acel subiect, dar trebuie să aibă o grijă deosebită să se asigure că editările lor sunt verificabile în surse de încredere și să scrie cât mai neutru posibil.

Dacă sunteți prea apropiat(ă) de un subiect, puteți reduce riscul de probleme în câteva moduri:

  • Evitați sau aveți mare grijă atunci când editați sau creați articole despre dumneavoastră, despre organizația dumneavoastră sau despre concurenții ei, precum și despre proiecte și produse pe care le implică.
  • Evitați să puneți legături interne către articolul de Wikipedia sau externe către website-ul dumneavoastră sau al organizației dumneavoastră în alte articole (vedeți Wikipedia:Spam).
  • Aveți mare grijă să nu încălcați politicile de conținut ale Wikipediei.

Vă rugăm să vă familiarizați cu politicile și îndrumările relevante de conținut, în special cu cele referitoare la neutralitate, verificabilitatea informațiilor, și autobiografii. Aveți grijă și de faptul că termenii de utilizare impun dezvăluirea angajatorului, clientului, și afilierii în raport cu orice contribuție în schimbul căreia sunteți sau vă așteptați să fiți remunerat(ă). Mulțumim. --NGC 54 (discuțiecontribuții) 23 decembrie 2022 14:38 (EET)Răspunde