Discuție:Vulpe de prerie

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 3 ani de Accipiter Gentilis Q. în subiectul Evaluare AB
Vulpe de prerie este în acest moment nominalizat pentru acordarea statutului de articol bun. Un responsabil a evaluat acest articol, dacă îndeplinește sau nu cerințele pentru un Articol Bun. Orice wikipedist care nu a contribuit semnificativ la acest articol este invitat să își exprime părerea pe această pagină, dar decizia finală va fi luată de un responsabil.

Data: 18 martie 2020 19:20 (EET)

Articolul Vulpe de prerie este un subiect de care se ocupă Proiectul Animale, un spațiu de organizare pentru dezvoltarea articolelor despre zoologie Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Evaluare AB[modificare sursă]

Această evaluare este transclusă de la Discuție:Vulpes velox/AB1. Legătura de modificare pentru această secțiune poate fi folosită pentru a adăuga comentarii.

Articol care necesită dezvoltare consistentă. Recomand pentru urmărirea dezvoltării, inspirarea din structuri ale unor articole precum Balaurul dobrogean, Asprete, Koala.--Accipiter Gentilis Q.(D) 22 mai 2020 13:44 (EEST) P.S. În acest moment, articolul în limba franceză se apropie mai mult de ceea ce ar trebui să fie un astfel de articol.Răspunde

@Accipiter Gentilis Q.: Mai exact, care este criteriul pe care considerați că nu îl respectă? 1a, 1b, 2a, 2b, 2c, 3a, 3b, 4, 5, 6a sau 6b? --NGC 54 (discuție / contribuții) 4 martie 2021 17:51 (EET)Răspunde
@NGC 54: 3a și 5.--Accipiter Gentilis Q.(D) 18 martie 2021 17:45 (EET)Răspunde