Discuție:Steaua Laurei

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 7 ani de Victor Blacus în subiectul Avertizare
Articolul Steaua Laurei este un subiect de care se ocupă Proiectul Film, o inițiativă de a construi o listă cuprinzătoare și detaliată cu informații despre filme și seriale de televiziune Dacă doriți să participați la acest proiect, vă rugăm să vă înscrieți aici.
CiotAcest articol a fost evaluat ca făcând parte din grupa Ciot pe scala de calitate.
NeclasificatAcest articol încă nu a fost evaluat pe scala de importanță.

Nu ștergeți din cauza calități am mai refăcut-o.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 2A02:2F0E:70A3:BF00:16CC:20FF:FE12:405C (discuție • contribuții). Nu este un băiețel atunci ce e?

Laorențiu sau Laura[modificare sursă]

În original numele de-aici este Lauras (nu se termină în a ci în s ce indică masculinul). E drept ai noștri au tradus Laura, însă Laorențiu n-ar mai bun. Nici măcar n-are trăsături feminine, dacă nu e nici băiat nici fată atunci poate cine știe ce e. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 2a02:2f0e:70a3:bf00:16cc:20ff:fe12:405c (discuție • contribuții).

Avertizare[modificare sursă]

În limba germană, Lauras este genitivul numelui propriu Laura. Nu te mai băga unde nu te pricepi, că strici, iar noi trebuie să curățăm după tine. Ai făcut și alte boacăne astăzi. Trebuie să mai crești și să înveți, înainte de a putea scrie articole pe Wikipedia, care este o enciclopedie, nu teren de joacă. Te avertizez că, dacă nu încetezi, vei fi din nou blocat. -- Victor Blacus (discuție) 7 iulie 2016 19:08 (EEST)Răspunde

Charlie Chaplin[modificare sursă]

Laorențiu sau Laura cum i se mai Nice nu seamănă cu el. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 2A02:2F0E:70B3:6200:B58C:5554:4AAD:7316 (discuție • contribuții).