Discuție:Radu Cosașu

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Catre utilizatorul Orthois, whatever[modificare sursă]

Continui, vad, in pagina Radu Cosasu, sa modifici in chip automat si tamp cuvintele "scriitor contempora" cu "scriitor evreu contemporan". Spune-mi te rog urmatoarele:

1. Tu faci diferenta intre literatura careia ii apartine un scriitor - si originea lui etnica?

2. Ii dai voie, te rog, lui Radu Cosasu sa apartina literaturii romane? Daca nu te deranjam prea tare. Ii dai voie asta, dupa ce a scris o viata in limba romana si in Romania? Poate sa fie trecut, cu permisiunea ta, "scriitor roman" in dreptul lui intr-o enciclopedie, dictionar, istorie a literaturii etc., si nu "scriitor evreu", cum continui [atac șters] sa adaugi mereu? Vad ca vrei CU OPRICE PRET sa mentionezi ca Radu Cosasu este evreu. Okay, foarte bine. Scrie asta mai incolo, la originea etnica, daca tii neaparat sa-i fixezio stea galbena in piept. Dar vrei, te rog, sa nu-i mai spui acestui minunat scriitor roman "scriitor evreu"?

3. [atac șters] Pur si simplu stergi totul, iarasi si iarasi, [atac șters] fara sa te deranjezi a citi ce spune omul ala sau a-i raspunde cu un singur argument la argumentele lui? [atac șters] Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 86.107.121.199 (discuție • contribuții).

Total de acord cu obiecțiile de mai sus (nu și cu tonul, dar problema asta s-a lămurit). Radu Cosașu este un scriitor român pentru că scrie românește. Acest articol există aici pentru că Radu Cosașu e scriitor, asta i-a rezervat locul în enciclopedie. De fapt nu contează nici originea și nici cetățenia, decît în măsura în care acestea și-au pus amprenta pe scrierile lui. Îl rog pe Orthois să înceteze cu denaturarea sensului articolului. Dacă totuși are argumente, să le prezinte aici. Acțiunile sale repetate și nejustificate au ajuns la punctul unde se pot considera vandalism. — AdiJapan  5 decembrie 2007 13:19 (EET)[răspunde]


Cum ne minte internetul. Cazul Radu Cosașu Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Miehs (discuție • contribuții).