Discuție:Mircea Pașoi

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 17 ani de AdiJapan
Articolul a fost propus pentru ştergere dar în urma discuţiei s-a hotărît păstrarea lui.AdiJapan  7 martie 2007 13:54 (EET)Răspunde

Pe data de 1 februarie am scris acest text la cafenea:

Căutând cu Pagină aleatorie, am dat peste articolul Knives Out, cu conţinutul: "Knives Out este a şasea piesă de pe albumul Amnesiac al trupei britanice Radiohead" şi atât, nici o informaţie în plus.
Am mers la articolul Radiohead, unde erau înşirate titlurile de pe disc şi, evident, am constatat, dintr-o privire, că "Knives Out este a şasea piesă de pe albumul Amnesiac al trupei britanice Radiohead". Pentru aceasta nu mai trebuia articol separat. La fel şi cu celelalte 10 piese.
Dacă am urma modelul acestaşi la compozitorii clasici, atunci ar trebui câte o pagină pentru fiecare piesă compusă, de exemplu la Piotr Ilici Ceaikovski ar fi 52 de pagini noi, pentru că atâtea lucrări sunt enumerate în articol.
Aceeaşi situaţie am observat-o şi la alte albume. Practic articolele cu numele pieselor nu aduc nici o informaţie în plus faţă de articolul cu albumul. La ce bun mai există? Cine va căuta în enciclopedia română texte în engleză, cum ar fi " Knives Out"? Şi chiar dacă ar căuta, prin butonul Caută, ar găsi aceste cuvinte la articolul despre album.
Concluzie: Părerea mea este că astfele de "articole" ar trebui şterse, pentru că nu aduc informaţie (la fel ca şi cele cu participanţii la Eurovision).

De ce ce îl postez aici? Pentru că dacă astfel de articole fără informaţie sunt păstrate, mi se pare total deplasat să se propună ştergerea unui articol din care aflăm că un român este mai bun decât o mulţime de tineri talentaţi din toată lumea. Dacă pentru informarea noastră ete mai important că "Knives Out este a şasea piesă de pe albumul Amnesiac al trupei britanice Radiohead" , în timp ce faptul că un român este o valoare recunoscută internaţional nu are importanţă, aş dori să ştiu care este scara valorilor aplicată în acest caz. --Miehs 1 martie 2007 17:00 (EET)Răspunde

Aveţi dreptate. Vă puteţi exprima poziţia faţă de propunerea de ştergere în discuţia de la Wikipedia:Pagini de şters/Mircea Pasoi. — AdiJapan  1 martie 2007 17:52 (EET)Răspunde