Deathgarden

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Deathgarden

Dezvoltator(i)Behaviour Interactive⁠(d)
Editor(i)Behaviour Interactive
Distribuitor(i)Steam  Modificați la Wikidata
PlatformăMicrosoft Windows
PlayStation 4
Xbox One
Dată lansare14 August 2018
GenuriFirst-person shooter
ModuriMultiplayer
Prezență online

Deathgarden a fost un joc video multiplayer asimetric cu împușcături first-person dezvoltat și publicat de Behavior Interactive cu un gameplay similar cu cel al unui alt joc al studioului, Dead by Daylight. A fost lansat inițial pe Steam Early Access în vara anului 2018, iar ulterior a fost relansat ca Deathgarden: Bloodharvest în 2019. Cu toate acestea, în același an, a încetat dezvoltarea și a devenit free-to-play după ce nu a reușit să mențină o bază de jucători suficientă.[1] Conceptul joculuo se baza pe un singur vânător invincibil împotriva a cinci Scavengers (numiți anterior Runners) care au trebuit să încerce să evadeze. Deși a fost lăudat de critici pentru conceptul și tradiția sa centrală, a fost criticat și pentru jocul dezechilibrat cauzat de designul său asimetric. Pe 12 august 2020, serverele jocului s-au închis.[2]

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ „Behaviour Interactive shuts down Deathgarden: Bloodharvest development”. GamesIndustry.biz (în engleză). Accesat în . 
  2. ^ „Deathgarden on Twitter: "Today we are announcing the sunsetting of the game. The servers will be closing on the 12 of August 2020.". twitter.com (în engleză). Accesat în .