Wikipedia:Carte de oaspeți/2008

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

EXCELENTĂ IDEE![modificare sursă]

Wikipedia ? O idee excelentă de comunicare, de cunoaștere, de acumulare de informații... Este, după părerea mea, una dintre cele mai simple modalități de a intra în posesia unor date noi, modalitatea de a te face cunoscut lumii în care trăim individualizându-te prin ceea ce faci ca persoană, ca nivel de cultură și capacitate intelectuală. Wikipedia vine, cel puțin din acest punct de vedere, cu posibilități și șanse practic nelimitate... Felicitări celor care au inițiat acest util mijloc de a demonstra lumii, dar și nouă, de ce suntem în stare. Doamne-ajută! DUMITRU HURUBĂ - Deva

Totul e nou si pare un hatis de informatii, sigur te detasezi de dificultati cotidiena si te relaxezi acumuland.Felicitari.Sudica

Wikipedia, o padure minunata.[modificare sursă]

Wikipedia-i, mi se pare,intradevar o padure minunata.Multumiri pentru harta cu indrumarile si reperele date. Le voi citi sa nu ma ratacesc. Cu dragoste Simion M. Ianuare 2008.

Impresie...[modificare sursă]

Cand spun ca sunt un utilizator nou (de fapt noua),chiar sunt noua. Folosesc Wikipedia de 3 saptamani,am dat accidental de ea,cautand ceva date despre Teiul lui Eminescu. Am gasit foarte multe informatii si in alte domenii,nu numai despre istoria Literaturii Romane... Articolele sunt foarte interesante,mai ales cele de Geografie,Fizica si Desen. Este un proiect,care intradevar ar trebui sustinut... Felicitari pentru ceea ce ati realizat pana acum.


               Bloody teo    PRIMA IMPRESIE : WIKI,ESTI O MINUNE 
    Sunt foarte plăcut impresionată de existența acestei
 enciclopedii (aș spune "populare") interactive, pe care 
 o găsesc complexă, interesantă, foarte necesară.
    Am găsit aici informațiile necesare mie în diferite domenii
 (oameni de artă, poeți - dar mai cu seama în cel al botanicii -
 o mare pasiune).
    În acest moment însă, Wikipedia poate fi asimilată unui
 nou-născut, unui prunc, la a cărui creștere (dezvoltare)
 contribuie multi dintre cititorii/vizitatorii site-ului,
 contribuabili pe care îi salut cu bucurie.
    Surprinsă fiind de existența satului meu natal în paginile
 enciclopediei (dar numai cu titlu de inventar), vă asigur că voi
 adăuga informații complementare.
    Pentru acei oameni inimoși care au pornit acest proiect,
 stima și considerația mea,
                 Elena Serbanescu
                  22 ianuarie 2008 23:03 (EET)

carte de oaspeti[modificare sursă]

mie imi place foarte mult acest site Wikipedia . mi sa pare ca este un site foarte bun sh care ne ajuta sa facem referate sh sa intelegem mai bine unele materi. tineti-o tot asa. ;););) --79.112.59.13 7 februarie 2008 18:09 (EET)

Excelent[modificare sursă]

 • Excelente ;
 • O ideie geniala de mare utilitate teoretica sipractica;
 • Toti avem de invatat,mai mult sau mai putin ,dininformatiile Enciclopediei . Sunt cateva materiale complete (Ex."Contabilitate" , "Economie' ; "Asigurari",etc.) de pe care invata mii de studenti din provincie aflati in "invatamantul la distanta"),dar si muti altii;
 • Inca odata va felicit !
 • Administratorii dvs. sunt exceptionali dar sunt cam multe can-canuri si discutii contradictorii intre ei (acuzatii reciproce,exercitii de infatuare etc),care pe noi nu ne intereseaza . Decat sa ne critice foarte virulent (si uneori nedrept) ,maibine ne-ar da siunele sfaturi. 62.217.213.161 11 martie 2008 10:01 (EET) 11.03.2003
Mulțumim, domnule Drăgan. E totuși un pic ciudat că lăudați tocmai articolele pe care le-ați scris dumneavoastră înșivă. — AdiJapan 11 martie 2008 10:11 (EET)
 P.S.:
 Nu va grabiti ca puteti cadea in capcana:
- Eu am exemplificat domeniile pe care le stapanesc;
- Le-am scris pentru a furniza studentilor din provincie un material de studiu si deja se vede la mine in U.;
- V-am introdus si o soparla (,Economia),pe care nu cred ca am scris-o eu,pentru ca un domeniu atat de important are 0(zero) litere.
 In stiinta,promptitudinea insemneaza graba si cant te grabestipoti gresi.
    62.217.213.161 11 martie 2008 10:46 (EET) C.M.Dragan 10k48'


Wikipedia de peste Prut[modificare sursă]

Am fost uimit să descopăr mo.wikipedia. Dar cel mai mult m-a uimit articolul dedicat României. Este un simplu ciot! Până și în limbile Bahasa Indonesia și Kiswahili articolul este mai amplu. Ce părere aveți despre interesul pe care patria noastră îl trezește "fraților" noștri de dincolo? Nicolae Coman 15 martie 2008 18:45 (EET)


Wikipedia este ceva foarte bun, bine facută, numai că unii benevoli care au menirea de a controla ce face fiecare, ceva bun,nu sunt atenti și se reped prea repede la stergere fara explicatii ceeace deranjeaza. Un exemplu, am introdus la pictori pe pictorul Ioan Oratie în care am menționat și situl său personal după dorința lui, dar totul a fost anulat pe motiv că încalcă drepturile de autor, ori cum poate cineva să-și încalce el însuși drepturile de autor, aceasta dovedește că de multe ori domnii controlori procedeaza superficial ceeace duce la animozități care nu ar trebui să fie aici. Domnilo fiți mai atenți numai bine Ggane 24 martie 2008 09:31 (EET)

Buna[modificare sursă]

Salutare...mie site-ul vostru mi se pare unul dintre cele mai bune siteuri...imi place f mult site-ul ;)...sunteti tari...tineti-o tot asha Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Gyge20 (discuție • contribuții).

Felicitari[modificare sursă]

impresia mea de inceput este foarte buna si voi face tot ce pot sa contribui la imbogatirea acestui program prin articolele pe care le voi scrie, traducerile pe care le voi face. mi se pare deosebit de interesant. Georgeta Cilibiu

Felicitari!![modificare sursă]

Felicitari pentru acest superb site! Este foarte util in toate domeniile si din toate punctele de vedere! Respectele mele !

Wiki-incurca-lume[modificare sursă]

Nu prea inteleg cum sta treaba cu posibilitatea de a mofifica anumite articole, stiind ca exista o libera modificare a acestora. Am modificat un astfel de articol, pentru ca apoi sa ma trezesc cu mesaje automate cum ca am vandalizat pagina Wikipedia. Domnilor de la Wikipedia, sau domnul cu administratie de site, te rog mai uita-te in oglinda inainte de a decide dumitale ce este sau nu adevarat incat sa primesc mesaj automat cum ca am vandalizat minunatul dvs. site.

cu stima si respect Stefan Buzescu

Prima impresie[modificare sursă]

Constat că, cel puțin la prima vedere, acesta e un loc unde se poate discuta sincer, necenzurat și la obiect, documentat și argumentat, despre problemele lumii contemporane. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Valentinescu (discuție • contribuții).

wikipedia enciclopedia online[modificare sursă]

Siteul wikipedia cred ca a fost creat in mod special pentru cei ce nu au o enciclopedie dar si pentru cei care vor sa stie cat mai multe despre superba noastra lume. Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 86.106.135.93 (discuție • contribuții).

Îmi place...[modificare sursă]

Îmi place varianta aceasta de enciclopedie în care daca nu găsești o informație, o poti adăuga. Țineți-o tot așa.

O idee minunata![modificare sursă]

Bun gasit! Ma bucur ca v-am descoperit intamplator, dar se pare ca absolut nimic nu-i chiar intamplator. O idee geniala de a ne gazdui in "casa" dvs., si va multumim pentri gazduire. O viata lunga cu tinerete fara batranete. Promitem sa fim prezenti cu articole de calitate si de actualitate. O surpriza placuta cu planuri de viitor. Nu putem decat sa va multumim si sa va consideram prieteni fideli in totalitate. Cu respect si admiratie: Blog: Admiratori forever...Margareta

religie[modificare sursă]

manastirile din republica moldova

Vă lipsesc: predicatul, majusculele, diacriticele, punctuația. Ce trebuia să înțelegem din telegrama aceasta? — AdiJapan 28 decembrie 2008 06:24 (EET)

felicitari wikipedia[modificare sursă]

ati reusit o foarte foarte buna enciclopedie virtuala,ce poate fi usor accesata si de pe telefoanele mobile,tineti o tot asa