Wikipedia:Candidați/Patrulare/Accipiter Gentilis

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Accipiter Gentilis[modificare sursă]

Exprimarea opiniilor poate începe imediat după acceptarea nominalizării de către candidat și durează 7 zile.

Pagina de utilizatorPagina de discuțiiContribuțiiActivitate

Justificarea nominalizării: Utilizator bun pe Wikipedia, deja patrulă automată. Receptie123 (discuție) 31 martie 2013 13:29 (EEST)[răspunde]

Acceptul nominalizării de către candidat: Nu sunt absolut de loc convins că această nominalizare servește la ceva sau cuiva, deci pas ! --Accipiter Gentilis (discuție) 1 aprilie 2013 22:04 (EEST)[răspunde]

Întrebări pentru candidat[modificare sursă]

Stimate candidat, vă mulțumim pentru dorința de a servi Wikipedia prin patrularea schimbărilor recente și paginilor noi. În această secțiune, wikipediștii vă pot adresa întrebări, pentru.

1. Vă sunt familiare paginile de schimbări recente și de pagini noi?

R.

Opinii[modificare sursă]

Își pot exprima opiniile utilizatorii care la începutul discuției erau înregistrați de cel puțin 30 de zile și aveau minimum 100 de modificări la activ. Utilizatorii care nu cunosc bine activitatea candidatului sunt rugați să analizeze lista de contribuții, concentrându-se pe revenirile operate și pe mesajele puse în paginile de discuții ale autorilor modificărilor asupra cărora s-a revenit.

Criteriile pentru administratori nu sunt valabile aici. Aici necesară este doar cunoașterea standardelor minimale ale Wikipediei și capacitatea de a identifica o contribuție neconstructivă.

Pentru[modificare sursă]
Împotrivă[modificare sursă]