Wikipedia:Candidați/Checkuser/Emily

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Emily[modificare sursă]

Votul pentru checkuser nu are o limită de timp precisă, dar se va întrerupe când s-a prelungit timp de mai multe săptămâni fără posibilitatea realistă de a se aduna 25 de voturi pentru, reprezentând cel puțin 80% din voturile exprimate (fără a număra abținerile).

Candidat: Pagina de utilizatorPagina de discuțiiContribuțiiActivitate

Nominalizare: Mai avem nevoi de check-useri. Suntem cam la limită. Cezarika1 11 decembrie 2007 12:32 (EET)[răspunde]

Îmi retrag propunerea. --Cezarika1 14 decembrie 2007 08:33 (EET)[răspunde]

Reiau propunerea lui Cezarika. Avem acum doar 2 checkuseri, Gutza și AdiJapan, adică minimul posibil. Motivul pentru care trebuie să fie minim 2 checkuseri e ca să se verifice între ei. La momentul actual eu nu cred că se poate avea încredere în verificarea dintre Gutza și AdiJapan, căci ei acționează mereu ca o echipă și se susțin reciproc necondiționat. În aceste condiții e necesar să avem un checkuser independent, ca să putem avea încredere în rezultatele verificărilor. Al 3-lea checkuser e necesar și pentru situația cînd unul din ceilalți doi lipsește vremelnic de la Wikipedia, pentru a menține numărul minim de 2 checkuseri activi. O consider pe Emily potrivită pentru acest post deoarece este o contribuitoare activă, cu experiență (prezentă la rowiki din septembrie 2005).--MariusM 21 februarie 2008 01:14 (EET)[răspunde]

Stimate candidat, vă rugăm indicați acceptul nominalizării aici: Din păcate trebuie să refuz nominalizarea, deoarece timpul nu îmi permite să mă ocup și de problema verificării adreselor IP. Este totuși bună ideea lui MariusM de a avea încă un checkuser. Poate vrea cineva să candideze dintre ceilalți administratori, mă gândesc că poate există cineva care urmărește foarte des schimbările recente. --Emily | disc. 22 februarie 2008 18:58 (EET)[răspunde]

Pentru

Împotrivă

Abțineri

Comentarii

Întrebări pentru candidat. Câteva întrebări generice pentru ghidarea utilizatorilor care votează:

1. Cunoașteți prevederile regulamentului și detaliile tehnice privind verificare IP-urilor utilizatorilor? (Vă rugăm să citiți toate indicațiile despre checkuser atât la proiectul Wikipedia în limba română cât și la alte proiecte unde se pot afla detalii despre acest statut.)

R.

2. Cu ce activități specifice anticipați să contribuiți având aceste drepturi?

R.

3. Cum ajutați în prezent proiectul Wikipedia?

R.

4. Ați avut vreodată vreun conflict cu alți utilizatori sau ați simțit că v-au cauzat stres? Cum ați tratat și cum sperați să tratați astfel de evenimente în viitor?

R.