Wikipedia:Candidați/Birocrat/Ronline

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Ronline[modificare sursă]

(3/1/1 => Candidat acceptat)

17 ianuarie 2005
candidez pentru statul de birocrat, fiind că cred că îmi trebuie pentru proiectul cu localități.
Pro:
  • Gutza 26 Ian 2005 11:07 (UTC)
  • Mihai | D 24 iulie 2005 19:31 (UTC) - cu rugămintea către Ronline de a confirma dacă mai este valabilă sau nu această candidatură. - în altă ordine de idei, este bine să existe mai mulți birocrați pentru că pot fi unii absenți exact când este nevoie de ei pentru transformarea unui utilizator în administrator. În plus, se așteaptă implementarea finală a unei noi permisiuni (roll back) care de asemenea va putea cândva fi oferită de birocrați pentru că este de nivel sub administrator. Pentru moment s-a vrut implementarea dar numai stewarzii o puteau acorda. S-a renunțat momentan.
  • Gangleri | Di | D 24 iulie 2005 20:51 (UTC)
Contra:
  • D.evil 9 Feb 2005 17:10 (UTC) : uite, nu ca as avea ceva impotriva, insa avem deja 2 birocrati, ce ne mai trebuie inca unul. Daca nici eu nici Gangleri, ca sysopi, nu am candidat pt. postul acesta, nu vad de ce vrei tu. Or fi articolele tale de calitate, dar degaji o energie de "a fi bureucrat/sysop", tipica Traian Basescu, care in timp, lasa un gust amar, cam la toata lumea de pe WikiPedia Romania. Termina proiectul, da dovada ca ai facut ceva de CALITATE, si Danutz / Gutza - vor avea grija, sa ajungi, usor, sysop.
  • Dacă nu știi, eu sunt deja administrator, care este numit în general "sysop". Deci informează-te înainte de a vorbi. Am tot dreptul să depun candidatura de birocrat. Văd că ai uitat că eu am fost primul care te-am suportat în candidatura ta pentru sysop. În orice caz, eu nu cred că las la nimeni "un gust amar", am făcut de peste un an contribuții de mare calitate care și nu știu când vei ajunge și tu la aceași fază. Nici măcar nu scrii cu diacritice... Chestia despre Verdana și Trebuchet, nu am agreat pentru că nimeni nu îți dă ție dreptul să schimbi interfața Wikipediei făra a întreba pe alții, sysop sau nu. Ronline. Trăiscă 2005. Trăiască informația românilor. 13 Feb 2005 06:16 (UTC)
  • Băieți, aici nu e cazul să vă "certați" ... scuzați-mă că intervin dar nu ar trebui să aruncăm în ceilalți cu tot felul de insulte sau să ne reproșăm unii altora lucruri care le-am făcut sau nu. Fiecare aici lucrează de bună voie și nesilit de nimeni, din proprie inițiativă și total gratuit pentru folosul celorlalți și din câte am văzut, oricine are dreptul să candideze... ceilalți vor hotărî dacă merită sau nu dar nu prin vorbe urâte. Trebuie să vedem mai întâi bârna din ochii noștri și apoi paiul din ochii celorlalți - puteți șterge acest mesaj pentru că nu aveam drept de comentariu. - Mihai (Romihaitza) 13 Feb 2005 16:10 (UTC)
Abțineri:
  • Pentru ce-ți trebuie în proiectul cu localități? Ca birocrat poți doar (în plus față de administrator) să faci pe alții administratori. Cred că tu te referi la a fi dezvoltator (developer) și chiar te invit să ceri acest statut undeva la meta, pentru că avem mare nevoie de un dezvoltator. --ro.Danutz | pt.Danutz 27 Ian 2005 14:34 (UTC)