Utilizator:PatrocleBot/Sarcină

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Pentru a reduce încărcarea patrulatorilor, PatrocleBot revine automat asupra schimbările nepatrulate și neanulate, realizate de oameni, care au o probabilitate foarte mare să fie distructive.

Procedură[modificare | modificare sursă]

Robotul va supraveghea în timp real schimbările recente cerând câte 5000 de schimbări din spațiile de nume configurate la un interval variabil. Sunt excluse din acestea schimbările patrulate și cele cu eticheta "Revenit". Pentru restul cere de la ORES scorul pentru modelul damaging. În cazul schimbărilor care au probabilitatea să fie distructive mai mare de un prag Y (0<=Y<=1), va încerca să revină asupra schimbării. În caz de eroare, va ignora problema și va lăsa schimbarea să fie analizată de oameni. Schimbările vor fi fără flag de robot pentru a putea fi vizibile în schimbările recente și a minimiza conflictele de editare. Numărul de editări va fi relativ redus, probabil câteva zeci pe zi.

După revenire, robotul avertizează autorul folosind formate din familia {{au-vandalism1}}. în cazul în care se ajunge la ultimul nivel (5), robotul trimite o notificare pentru blocare pe afișierul administratorilor.

Configurare[modificare | modificare sursă]

Configurarea robotului poate fi realizată de un administrator de interfață de la MediaWiki:Revertbot.json.

Raportare[modificare | modificare sursă]

Rapoartele de rulare din ultimele 30 de zile pot fi văzute la Utilizator:PatrocleBot/Rapoarte.