She Will Be Loved

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

She Will Be Loved este un cântec scris de formația pop-rock Maroon 5. Reprezintă a patra piesă de pe albumul de debut al formației, Songs about Jane (2002). A fost lansată ca al treilea extras pe single de pe acest album.

Compunerea piesei[modificare | modificare sursă]

Piesa este compusă de cântărețul și chitaristul Adam Levine și de James Valentine (chitară).

În câteva versiuni, precum cea lansată în Marea Britanie, unde se vorbește în versuri de vârsta atribuită fetei, este înlocuită cu „seventeen” (șaptesprezece) cea originală, „eighteen” (optsprezece).

Videoclip[modificare | modificare sursă]

Tema centrală a clipului este dragostea unui băiat (rol jucat de Adam) pentru mama iubitei lui. Spre sfârșitul videoclipului, toți cei trei protagoniști sunt puși față în față, lăsând un final deschis pentru privitori.

Videoclipul este realizat de către regizoarea Sophie Muller. Este de remarcat apariția în videoclipul piesei a celebrei actrițe Kelly Preston.

Extras pe single. Vânzări și clasamente[modificare | modificare sursă]

Lansată în 2004, piesa parcurge ușor pozițiile inferioare din clasamente și se instalează pe primul loc în Australia, unde se situează timp de cinci săptămâni neconsecutive. Poziții privilegiate în clasamente ocupă și în Marea Britanie, Brazilia și Finlanda. Pentru vânzările ridicate, discul single a fost recompensat cu două discuri de platină, acordate de Recording Industry Association of America.


Maroon 5
Adam LevineJames ValentineJesse CarmichaelMichael MaddenMatt Flynn
Plecați: Ryan Dusick
Discografie
Albume: Songs about JaneIt Won't Be Soon Before Long
Albume Live: 1.22.03.AcousticLive – Friday the 13th
Compilații: The B-Side Collection
Discuri single: Harder to BreatheThis LoveShe Will Be LovedSunday MorningMust Get OutMakes Me WonderWake Up CallWon't Go Home without YouGoodnight Goodnight
Alte cântece: Happy Xmas (War is Over)
Categorii
Maroon 5Albume de Maroon 5Cântece de Maroon 5Discuri single de Maroon 5