Rekze Laboratories

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

REKZE Laboratories este o companie de cosmetice fondată în 2015 în Regatul Unit al Marii Britanii.[1] Compania dezvoltă și vinde produse de îngrijire a părului. Are birouri în Regatul Unit al Marii Britanii și Statele Unite, iar dezvoltarea produselor are loc în Italia. În 2016 REKZE introduce primele șervețele umede pentru scalp, concepute pentru a stopa căderea părului și a susține creșterea acestuia.[2][3] Compania a lansat un șampon, un balsam, niște șervețele umede de curățire a scalpului și un ser pentru scalp.[4][5][6]

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ By Deanna Utroske, 25-Oct-2016 (). „Rekze Laboratories is moving scalp wipes into the hair care category” (în en). Cosmeticsdesign.com. Accesat în . 
  2. ^ „Rekze Laboratories Unveils Most Complex Hair Growth Stimulating and Anti-Hair Loss Line of Products”. Finance.yahoo.com. . Accesat în . 
  3. ^ „Worlds first hair regrowth scalp wipes hit market”. Cosmeticsbusiness.com. . Accesat în . 
  4. ^ „Complexul Procapil, un ingredient cu totul remarcabil în tratamentul împotriva căderii părului (P)”. Evz.ro. . Accesat în . 
  5. ^ „Ce cauzează căderea părului la femei și cum poate fi tratată?”. adevarul.ro. . Accesat în . 
  6. ^ Nume. „Ingredientele minune care ajută la combaterea căderii părului | Romania Libera”. Romanialibera.ro. Arhivat din original la . Accesat în . 

Bibliografie[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]