Neversea Festival

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare

Neversea Festival este cel mai mare festival de muzică care are loc pe o plajă din România. Acesta se desfășoară în fiecare an pe Neversea Beach din Constanța, în apropierea plajei Modern. Prima ediție a avut loc in anul 2017, iar festivalul atinge noi recorduri in fiecare an.

Istoric[modificare | modificare sursă]

2017[modificare | modificare sursă]

Prima ediție a festivalului a avut loc între 7-9 iulie 2017. De-a lungul celor 3 zile de festival, au participat in medie peste 40.000 de oameni pe zi.

2018[modificare | modificare sursă]

A doua ediție a festivalului Neversea a avut loc în perioada 5-8 iulie 2018. În ziua 3 a festivalului au fost aproximativ 60.000 de persoane, cauză fiind show-ul dat de Armin van Buuren. De asemenea, trupele și artiștii precum The Script, Scooter, John Newman, Steve Aoki și mulți alții au creeat o atmosferă minunata, umplând plaja Neversea Beach cu mii de fani.

2019[modificare | modificare sursă]

Ediția din 2019 a avut loc între 4 și 7 iulie și a adus pentru prima dată în România pe cântărețul american G-Eazy. În total au cântat peste 150 de muzicieni precum Afrojack, Jessie J, Lost Frequencies, Steve Aoki, Jamie Jones, DJ Snake și Sean Paul