Moderat

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Moderat

Press photo by Melissa Hostetler. From left to right: Sebastian Szary, Gernot Bronsert and Sascha Ring.
Date personale
OrigineBerlin, Germania
Gen muzicalElectronică
Glitch
IDM
Minimal Techno
Data formării  Modificați la Wikidata
Ani de activitate2002, 2009
Case de discuriBPitch Control
PremiiPreis für Popkultur[*][[Preis für Popkultur |​]] ()  Modificați la Wikidata
Membri
Gernot Bronsert
Sascha Ring
Sebastian Szary
Prezență online

Moderat este un proiect de muzică electronică ce își are originea în Berlin, Germania. A început ca o colaborare între Sascha Ring, aka Apparat și Bronsert Gernot, Szary Sebastian, aka Modeselektor. Primul lor album a fost lansat la șapte ani după primul lor EP, din cauza unor dezacorduri creative și opinii diferite asupra modului în care acesta ar trebui să funcționeze.

Noul album a primit recenzii favorabile în mare parte. Revista NOW [1] a dat albumului 4 din 5 puncte descriindu-l ca "destul de creativ si surprinzâtor de captivant", Urb [2] Arhivat în , la Wayback Machine. 5 stele din 5, lăudându-l pentru a fi "extrem de frumos și captivant".

Pe parcursul verii și în toamna anului 2010, ei au avut un turneu prin Europa, în mare parte participând la festivaluri.

În 2009, cititorii popularei reviste on-line de muzică electronică, Resident Advisor, au votat Moderat The #1 Live Act Of The Year. Iar în 2010, liderii aceluiași site i-au votat The #7 Live Act Arhivat în , la Wayback Machine..

Discografie[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]