Melvin David Rees

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Melvin David Rees
Date personale
Născut1933 Modificați la Wikidata
Maryland, SUA Modificați la Wikidata
Decedat1995 (62 de ani) Modificați la Wikidata
Cetățenie Statele Unite ale Americii Modificați la Wikidata
Ocupațiecriminal în serie[*] Modificați la Wikidata

Melvin David Rees (n. 1933, Maryland, SUA – d. 1995) a fost un criminal în serie american și un celebru cântăreț de jazz. Acesta a fost unul dintre cei mai malefici criminali în serie din istoria Americii, fiind un sadist, un necrofil, un violator și un ucigaș în serie. Acesta a ucis între 5 și 9 persoane. Melvin David Rees a murit în detenție.

Prima crimă[modificare | modificare sursă]

Prima crimă a avut loc pe 26 iunie 1957 atunci când acesta a tras pe dreapta o mașină în care se aflau un fost sergent din armată și soția lui și a cerut să îi fie date toate bijuteriile, toți banii și un pachet de țigări.Acesta a fost refuzat așa că a ucis-o pe soția sergentului. Sergentul a fugit și el a violat cadavrul victimei într-un fel sadist și a plecat.

Când poliția a ajuns acolo, au găsit în preajma unui bloc părăsit mai multe poze pornografice, violente și mai multe poze cu autopsii ale unor femei goale, dar cu tehnologia de atunci nu s-a putut găsi nici o urmă de ADN.

Uciderea familiei Jackson[modificare | modificare sursă]

În ianuarie 1959, familia Jackson era formată dintr-un bărbat, o femeie și 2 minore. În 1959, ei au dispărut și au fost uciși cu sânge rece de către Melvin David Rees.

Note[modificare | modificare sursă]