Lista personajelor din H2O - Adaugă Apă

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Următoarea este lista personajelor din serialul australian pentru copii H2O - Adaugă apă

Personaje Principale[modificare | modificare sursă]

Esmelarga

Emma Gilbert
Apariții
Jucat deClaire Holt
Prima aparițieSchimbarea
Ultima aparițieNoi începuturi(sezonul 2)
Număr de episoade52
Profil
Vârsta19 ani (sezonul 3)
Relații
FamilieElliot Gilbert (frate)
Lisa Gilbert (mama)
Neil Gilbert (tatăl)
Tora Gilbert (mătușă)
Doamna Gilbert (bunica)
DragosteByron Jade (fost iubit)
Ash Dove (iubit)

Esmelarga( Emm' - pentru prieteni) este fata deșteaptă ce se consideră "lidera grupului".Este fata cea înțeleaptă și grijulie, mereu de incredere; are un frate, pe nume Elliot; are 16 ani; are păr blond.puterea ei este că poate îngheța apa, o poate răci și poate lipi anumite obiecte; poate îngheța orice obiect din aer ori din apă și poate crea viscoluri. Culorile ei preferate sunt albastru și bleu. În primul sezon, prietenul ei este Byron, în al doilea Ash. Iată cum și-a descoperit ea puterile:

 • S-a dus la înot, ca în fiecare dimineață, dar, când înota s-a transformat într-o sirenă.
 • În casă a înghețat apa „zburătoare“ dintr-un pahar, întinzând palma; astfel și-a descoperit puterea.
 • Văzând că fratele său a lăsat ușa congelatorului deschisa, a vrut să reînghețe alimentele, dar a înghețat toată bucătăria; astfel și-a descoperit a doua putere.
 • A fost afectata de Luna Plina la petrecerea tatalui ei,unde la sarutat pe Byron,si aproape l-a lăsat sa le descopere secretul.
Isabella Hartley
Apariții
Jucat deIndiana Evans
Prima aparițieDeșteptarea (sezonul 3)
Ultima aparițieAbsolvirea
Număr de episoade26
Profil
Vârsta18 ani (sezonul 3)
Relații
FamilieTBA
DragosteBill (iubit)

(doar în sezonul 3) este fata nou-venită din sezonul 3, care o înlociuește pe Emma din punct de vedere al prietenilor, al atitudinii, dar și din cel al puterilor!Este cântăreață,și sirenă de la noua ani.Ea are intenții bune și li se alătură fetelor, devenind un alt trio: Cleo,Bella și Rikki!

Cleo Sertori
Apariții
Jucat dePhoebe Tonkin
Prima aparițieSchimbarea
Ultima aparițieAbsolvirea
Număr de episoade78
Profil
Vârsta17 ani (sezonul 3)
Relații
FamilieDawn Sertori (tatăl)
Beverly "Bev" Sertori (mama)
KImberly "Kim" Sertori (soră)
Angela Sertori (verișoară)
Samantha Sertori (mama vitregă)
DragosteLewis McCartney (iubit)Rohnie (delfinul care s-a îndrăgostit de ea)

Mirela Cleontina Emanulea De la Roza Ramirez este o fată modestă și adesea cu zâmbetul pe buze; are o soră: Kim; părul ei este șaten. Are 16 ani. Puterea ei o face capabilă să controleze apa; o poate face să ia orice formă vrea ea și o poate mări; poate controla vântul de asemena. Culorile ei preferate sunt roz și mov.Prietenul ei este Lewis McCartney. Cleo și-a descoperit puterile astfel:

 • Era în cadă, când a realizat că i-a crescut o coadă.
 • Și-a mișcat mâna și a făcut un hidrant să explodeze în fața lui Zane, descoperind puterea ei de a controla apa.
 • S-a enervat pe sora sa, Kim, și a vrut să-i stropească fața cu sucul din pahar, dar a făcut un vânt puternic, descoperind puterea de a controla vântul.
 • De lună plină, a fost afectată prin „cântul sirenei“; precum legendele despre sirene, ea îi ademenea pe băieți cu glasul ei, printr-un cântec hipnotic. L-a sărutat pe Lewis pentru a fi dat afară din casă. După ce luna a apus a uitat de tot.

Wastford[modificare | modificare sursă]

Charlotte Wastford
Apariții
Jucat deBrittany Byrnes
Prima aparițieFoc și Gheață
Ultima aparițiesezonul 3
Număr de episoade25+
Profil
Vârsta17 ani (sezonul 2)
Relații
FamilieAnnet Wastford (mama)
Gracie Wastford (bunică)
Max Hamilton (posibil bunic)
DragosteLewis McCartney (fost iubit)
"J.R." (așa-zis iubit)

Urangutanul Rosu Brun de Padure Ververita (doar în sezonul 2) are părul roșcat și ochii căprui. Îi place arta și muzica. Ea se îndrăgostește de Lewis și devine iubita sa. Charlotte este nepoata lui Gracie, prietena domnișoarei Chattham. Apoi vede o fotografie cu Gracie ca o sirenă și sare în apa magică, transformându-se în sirenă. Acum, întinzând palmele, poate avea toate puterile fetelor. La sfârșit, vrea să le distrugă pe Cleo, Emma și Rikki, aruncându-le în apă de Luna de 50 de Ani, pentru a rămâne singura sirenă.Dar ea se inseala...incercand sa le arunce pe fete in apa ...nu a fost atentă și a fost aruncată in apa si si-a pierdut puterile.

Prieteni[modificare | modificare sursă]

BUJIE CLEIOSU[modificare | modificare sursă]

Lewis McCartney
Apariții
Jucat deAngus McLaren
Prima aparițieSchimbarea
Ultima aparițiesezonul 3
Număr de episoade55
Profil
Vârsta18 ani (sezonul 2)
Relații
FamilieDomnul și Doamna McCartney (părinți)
Handrix McCartney (frate)
DragosteCharlotte Wastford (fostă iubită)
Linda Denman (fostă pasiune)
Cleo Sertori (iubită)

Bujie CLeiosu este băiatul cel prietenos fără de care fetele nu s-ar putea descurca. Este prietenul cel mai bun al fetelor și iubitul lui Cleo. El e primul care află secretul sirenelor (cu ocazia petrecerii la piscină dată de Miriam, Zane o aruncă în apă, iar Lewis o ajută să iasă văzându-i coada) și încearcă să le ajute. El găsește un antidot pentru problema lor cu apa, dar singura lui problemă este că nu crede în magie; de altfel multe dintre iubirile lui sunt ratate; În episodul „Afacerea Denman“ s-a îndrăgostit de un biolog marin; Uită o mostră din ADN-ul lui Cleo în laboratorul ei, aceasta observând ceva ciudat: ADN-ul se schimbă în contact cu apa; Ea scrie un articol: „Doar adăugați APĂ“; Apoi îl ademenește pe Lewis să le prindă pe fete. Se îndrăgostește de Charlotte, care va avea toate puterile de sirenă.

Mugurel Salamior[modificare | modificare sursă]

Will Davis
Apariții
Jucat deLuke Mitchel
Prima aparițieDeșteptarea
Ultima apariție?
Număr de episoade27
Profil
Vârsta20 ani (sezonul 3)
Relații
FamilieSophie Davis (soră)
DragosteBella Roberts (iubita)

ar putea distWill este un tanar în vârstă de 20 de ani care este nou in scoala,accidental,cade în Bazinul cu Lună și este salvat de fete. . Acesta li-se va alia fetelor,iar Bella se îndrăgosteste de el si ea este iubita lui la final. Îi atrage gelozia lui Zane deoarece Zane crede ca acesta are o relatie cu Rikki.

Iulica a lu Ciupic[modificare | modificare sursă]

Zane Bannet
Apariții
Jucat deBurgees Abernethy
Prima aparițieSchimbarea
Ultima apariție?
Număr de episoade27
Profil
Vârsta19 ani (sezonul 2)
Relații

CIUPICeste băiatul arătos! Iubitul lui IULICA; A fost salvat de MIRELA CLEONTINA EMANUELA, când s-a scufundat cu tot cu „MANEA GAOZARU“; El a crezut că a fost un monstru marin; Apoi a văzut-o pe GRATIELA vopsită și și-a dat seama că există sirene; De atunci a început vânătoarea de sirene; toată lumea crezându-l nebun; În prezent este cu CIUPIC; Părinții săi sunt divorțați, stă cu tatăl, care nu îl prea iubește. Într-un final el află secretul fetelor și le ajută. Dar în al treilea sezon se desparte de CIUPIC și vrea să se răzbune.

Secundare[modificare | modificare sursă]

Fostele Sirene[modificare | modificare sursă]

Louise Chattam[modificare | modificare sursă]

Personaj Actriță Primul Sezon Al doilea Sezon Debut
Louise Chattam Cristine Amor 10 episoade 2 episoade "Petrecerea fetelor"

Miss Louise Chattam (doar în sezonul 1) le-a dezvăluit fetelor totul despre luna plină. A fost o sirenă impreuna cu prietenele ei: Gracie Wastford și Julia Dove. Trăia pe vasul „Loreley“ dar în prezent stă la un azil pentru bătrâni. Mereu dispare inexplicabil.

Gracie Wastford[modificare | modificare sursă]

Personaj Actriță Primul Sezon Al doilea Sezon Debut
Gracie Wastford Ashleigh Brewer 1 episod 2 episoade "În trecut..."

Gracie Wastford este bunica lui Charlotte și a avut aceleași puteri ca ale lui Cleo. Ea a avut colierul purpuriu. Prietenul ei a fost Max Hamilton. Ea și-a pierdut puterile sub efectul lunii pline in urma cu 50 de ani, când a avut loc o aliniere de planete foarte rară. De altfel și Charlotte și-a pierdut puterile la fel ca bunica ei. In tinerețe Gracie făcea modeling și prezenta haine și costume de baie. Toți cunoscuții ei spuneau ca e o companie foarte plăcută și puțin incăpățânată, dar in sensul bun.Ea ii spunea multe povești despre mare lui Charlotte. Din păcate Gracie a murit cand Charlotte avea 6 ani. Medalionul ei a fost găsit de Emma pe fundul oceanului, in bazinul cu lună.

Julia Roberts[modificare | modificare sursă]

Personaj Actor Primul Sezon Al doilea Sezon Total Debut Imagine
Julia Roberts Amritta Tarr 1 episod 2 episoade 3 episoade "In Too Deep"

Rebela Julia avea aceeași putere ca lui Rikki. Prietenele ei Louise Chattam și Gracie Wastford nu erau de acord cu relația pe care o avea; Julie a avut un iubit bogat și arătos pe nume Karl la care ținea foarte mult și era dispusă să ii spună adevărul. Când acesta a aflat, a vrut să arate lumii secretul lor, a fotografiat-o dar a scăpat aparatul foto in apă.A spus lumii tot ce știa, dar pentru că nu avea dovezi nimeni nu l-a crezut.. Julia a murit iar medalionul ei a fost dus la un magazin de bijuterii,unde a fost cumpărat de Zane pentru Rikki;Datorită numelui de familie, s-ar putea să fie bunica Bellei...

Prieteni și Dușmani[modificare | modificare sursă]

Linda Denman[modificare | modificare sursă]

Personaj Actriță Primul Sezon Al doilea Sezon Debut
Dr. Linda Denman Lara Cox 3 episoade 0 episoade "Afacerea Denman"
 • Dr. Linda Demman (doar în sezonul 1) este un biolog marin care apare doar în trei episoade. Aceasta pune mâna pe o mostră de celulele foarte interesante și vrea să fugă cu Lewis; La sfârșitul seriei, ea lucrează cu tatăl lui Zane și descoperă un solz de-al lui Cleo în Bazinul cu Lună, de pe Mako; Amplasează camere sub apă și fotografiază fetele având cozi. Le vânează, dar ele se aruncă în apă la eclipsa de lună și își pierd puterile; aceasta își pierde speranțele și pleacă din Coasta de Aur.

Max Hamilton[modificare | modificare sursă]

Personaj Actor Sezonul 1 Sezonul 2 Debut
Max Hamilton Martin Vaughan 0 episoade 4 episoade Codul Gracie-parte 1

Max Hamilton este un pescar bătrân,care cunoaște secretul sirenelor.El a făcut colierele sirenelor,în urmă cu 50 de ani.A fost iubitul lui Gracie.

Byron Jade[modificare | modificare sursă]

Personaj Actor Primul Sezon Al doilea Sezon Debut
Byron Christopher Phore 10 episoade 0 episoade "Petrecerea la piscină"
 • Byron (doar în sezonul 1) este un înotător și un surfer foarte bun. A fost iubitul Emmei în timpul sezonului 1. Când era sub influența lunii pline, Emma încerca să-l seducă pe Byron. Aproape că l-a lăsat să le descopere secretul.

Ash Dove[modificare | modificare sursă]

Personaj Actor Primul Sezon Al doilea Sezon Debut
Ash Craig Horner 0 episoade 10 episoade "Dragă, ți-am otrăvit calul!"
 • Ash (doar în sezonul 2) este iubitul Emmei. Ei s-au întâlnit la orele de călărie când Emma îl supraveghea pe Elliot. Acolo s-au îndrăgostit. Ash are un cal preferat, și anume Rebel. În ultimele episoade, devine suspicios în legătură cu lucruri ciudate care li-se întâmplă fetelor.La sfârșit,Emma îi spune totul!

Colegi[modificare | modificare sursă]

Miriam Kent[modificare | modificare sursă]

Personaj Actriță Primul Sezon Al doilea Sezon Debut
Miriam Kent Annabelle Stephenson 22 episoade 0 episoade "Petrecerea la piscină"
 • Miriam Kent (doar în sezonul 1) este fosta prietenă a lui Zane și dușmanca fetelor;este materialista, face multe lucruri pentru a le demoraliza; Într-un episod ea este înghețată de către Emma, din greșeală.

Tiffany[modificare | modificare sursă]

Personaj Actriță Primul Sezon Al doilea Sezon Debut
Tiffany Alice Hunter 12 episoade 0 episoade "Petrecerea la piscină"
 • Tiffany (doar în sezonul 1) Este prietena lui Miriam.

Nate[modificare | modificare sursă]

Personaj Actor Primul Sezon Al doilea Sezon Total Debut Imagine
Nate Jamie Timony 7 episoade 5 episoade 12 episoade Metamorphosis
 • Nate este cel mai bun prieten al lui Zane.

Amber[modificare | modificare sursă]

Personaj Actriță Primul Sezon Al doilea Sezon Debut
Nate Anne Crowford 0 episoade 3 episoade "Cleo Contra Charlotte"
 • Amber este colega Emmei de la JuiceNet Caffe.

Mitch[modificare | modificare sursă]

Personaj Actor Primul Sezon Al doilea Sezon Debut
Nate Paul Bishop 6 episoade 4 episoade "Bolnav din Pasiune"
 • Mitch este colegul lui Cleo de la parcul Marin.

Familiile[modificare | modificare sursă]

Bennet[modificare | modificare sursă]

Zane Bennet[modificare | modificare sursă]

vezi sus

Harrison Bennet[modificare | modificare sursă]
Personaj Actor Primul Sezon Al doilea Sezon Debut
Harrison Bennet Liam Pierce 8 episoade 0 episoade "Bolnav din Pasiune"

Harrison Bennet este tatăl lui Zane.În primul sezon se poartă urât cu el și nu acceptă să iasă cu Rikki.În penultimul episod,i-se alătură lui Doctor Denman pentru a le captura pe fete,dar când își dă seama că nu are rost să-și piardă copilul în favorul unei cercetări.Cei doi se împacă.În al doilea sezon,se mută din oraș,iar Harrison nu apare în niciun episod.

Sallye[modificare | modificare sursă]

Sallye este noua iubită a lui Harrison.S-a logodit cu el doar pentru banii lui.Apare doar în episoadele "Vraja Lunii" și "Pește pe Uscat".

Doamna Bennet[modificare | modificare sursă]

Este mama naturală a lui Zane. Aceasta l-a părăsit când avea doar 6 ani.Se vorbește despre ea doar în "Cârilg,Funie și Undiță".

Chadwick[modificare | modificare sursă]

Rikki Chadwick[modificare | modificare sursă]

vezi sus

Terry Chadwick[modificare | modificare sursă]
Personaj Actor Primul Sezon Al doilea Sezon Debut
Terry Chadwick Andy Mcphee 0 episoade 2 episoade "Partea greșită a șinelor"

Terry Chadwick (doar în sezoanele 2 și 3) este tatăl lui Rikki. Intră in conflict cu Zane, deoarece crede ca acesta i-a furat emblema de la motocicletă. De aceea ii interzice lui Rikki sa se mai intalneasca cu el. Dar Zane repara motocicleta acestuia, câstigându-i astfel încrederea și devenind prieteni.

Gilbert[modificare | modificare sursă]

Emma Gilbert[modificare | modificare sursă]

vezi sus

Elliot Gibert[modificare | modificare sursă]
Personaj Actor Primul Sezon Al doilea Sezon Debut
Elliot Gilbert Trent Sulivan 16 episoade 4 episoade "Ceva de pescuit"
 • Elliot Gilbet (doar în sezoanele 1 și 2) este fratele cel mic al Emmei. Cei doi erau foarte apropiați.Își spuneau totul înainte ca Emma să devină o sirenă. Când Rikki l-a salvat de la înec, Elliot s-a îndrăgostit de ea.
Lisa și Neil Gilbert[modificare | modificare sursă]
 • Lisa și Neil Gilbert (doar în sezoanele 1 și 2) sunt părinții Emmei și ai lui Elliot. În al treilea sezon, se mută din oraș.
Torra Gilbert[modificare | modificare sursă]

Torra Gilbert este mătușa lui Elliot și a Emmei,sora lui Neil.Aceasta apare doar în episodul "Vraja Lunii" din primul sezon,pentru ziua fratelui său.Ea poartă o fustă verde în carouri,pe care Emma o numește "pătură de picnic".

Bunica Gilbert[modificare | modificare sursă]

Este bunica Emmei și a lui Elliot.

McCartney[modificare | modificare sursă]

Lewis McCartney[modificare | modificare sursă]

vezi sus

Handrix McCartney[modificare | modificare sursă]

Este unul dintre cei 7 frați ai lui Lewis.Are o seră lângă oraș.Apare doar în episodul "Dragoste de Copii" din sezonul 1.

Dl. și D-na McCartney[modificare | modificare sursă]

Sunt părinții lui Lewis,Handrix și ai celorlalți frați.Despre d-na McCrartney,Lewis spune în episodul "Era Glaciară" ,că are o colecție de termometre.

Sertori[modificare | modificare sursă]

Cleo Sertori[modificare | modificare sursă]

vezi sus

Kim Sertori[modificare | modificare sursă]
Personaj Actriță Primul Sezon Al doilea Sezon Debut
Kim Sertori Cleo Masey 25 episoade 18 episoade "Schimbarea"
 • Kimberly "Kim" Sertori este sora mai mică a lui Cleo. Nu se înțelege deloc cu Cleo și o supără mereu. Ea a găsit jurnalul lui Cleo, în care scria până și cel mai mic detaliu despre secretul sirenelor . Atunci Cleo, Emma și Rikki au făcut un plan să-i o convingă pe ea și pe Elliot că Miriam e o sirenă. Kim și Cleo se ceartă pe diferite teme. Ea și cu sora mai mare au fost foarte afectate când părinții lor s-au despărțit.
Donald "Don" Sertori[modificare | modificare sursă]
Personaj Actor Primul Sezon Al doilea Sezon Debut
Don Sertori Alan David Lee 22 episoade 18 episoade "Captura zilei"
 • Don Sertori este tatăl lui Cleo și al lui Kim. Le oferă ficelor sale toată dragostea.Dar când vine vorba de băieți este foarte strict.
Beverly "Bev" Sertori[modificare | modificare sursă]
Personaj Actriță Primul Sezon Al doilea Sezon Debut
Bev Sertori Debborah Coulls 15 episoade 0 episoade "Captura zilei"
 • Bev Sertori (doar în sezonul 1) este mama lui Cleo și Kim. În al doilea sezon, se desparte de Don.
Samantha "Sam" Sertori[modificare | modificare sursă]
Personaj Actriță Primul Sezon Al doilea Sezon Al treilea sezon Debut
Samantha Sertori Penni Gray 0 episoade 0 episoade 5 episoade "Ziua îndrăgostiților"

Samanta este mama vitregă a lui Kim și Cleo (sezonul 3).Ea sa măritat cu Don Sertori în episodul A avea si a pastra pe Insula Mako.

Angela Sertori[modificare | modificare sursă]

Angela Sertori este verișoara lui Cleo și a lui Kim.Este foarte răsfățată și egoistă și vrea să le facă pe Cleo și Kim să se urască. Apare doar în episodul "Uraganul Angela" din primul sezon.

Wastford[modificare | modificare sursă]

Charlotte Wastford[modificare | modificare sursă]

vezi sus.

Gracie Wastford[modificare | modificare sursă]

vezi sus.

Annet Wastford[modificare | modificare sursă]
Personaj Actriță Primul Sezon Al doilea Sezon Debut
Annet Wastford Tiffany Lamb 0 episoade 6 episoade "Picătura care a vărsat paharul"

Este mama lui Charlotte,fiica lui Gracie.Apare în episoadele "Picătura care a umplut Paharul","Codul Gracie"-1 și 2,"Apoi Au Fost Patru","Compania de Trei" și "Schimbarea de pe Plajă".De asemenea,s-ar putea să apară și în sezonul 3.

Davis[modificare | modificare sursă]

Will Davis[modificare | modificare sursă]

vezi sus

Domnul Davis[modificare | modificare sursă]

Domnul Davis este tatăl lui Will și Sophie.

Doamna Davis[modificare | modificare sursă]

Doamna Davis este mama lui Will și Sophie

Sophie Davis[modificare | modificare sursă]
Personaj Actor Primul Sezon Al doilea Sezon Debut
Sophie Davis - 8 episoade 0 episoade "Secrete și minciuni"

Sophie Davis este sora lui Will.Muncește la barul Rikki's,ca o chelneriță.Ea și Will se înțeleg foarte bine,și le place să petreacă timp împreună ca frate și soră.

Șefi[modificare | modificare sursă]

Willfred[modificare | modificare sursă]

Willfred (Ariu LAng Sio) este șeful Emmei (și pentru o vreme,al lui Rikki) de la JuiceNet Caffe.

Ash[modificare | modificare sursă]

vezi sus.

Doamna Geddis[modificare | modificare sursă]

Doamna Geddis este șefa lui Cleo de la Parcul Marin.În primul sezon este foarte drăguță cu Cleo,dar în sezonul 2 devine foarte strictă.

Altele[modificare | modificare sursă]

Persoane[modificare | modificare sursă]

 • Kate Alexa (Kate Alexa) - cântăreața preferată de Kim
 • Fetița (Danielle Pauker) - un rol cameleon din sezonul 2.

Animale[modificare | modificare sursă]

Rebel[modificare | modificare sursă]

Personaj Primul Sezon Al doilea Sezon Debut
Rebel 0 episoade 1 episod "Dragă, ți-am otrăvit calul!"

Rebel este calul lui Ash. Emma îl otrăvește,din greșeală...

Rhonnie[modificare | modificare sursă]

Personaj Primul Sezon Al doilea Sezon Debut
Rhonnie 2 episoade 5 episoade "Bolnav din pasiune"

Rhonnie este delfinul-mascotă al Parcului Marin

Marcie[modificare | modificare sursă]

Personaj Primul Sezon Al doilea Sezon Debut
Marcie 2 episoade 0 episoade "Afacerea Denman "

Marcie este delfinul lui Doctor Denman.

Hector[modificare | modificare sursă]

Personaj Primul Sezon Al doilea Sezon Debut
Hector 0 episoade 1 episod "Monstrul"

Hector este peștele lui Cleo. Acesta s-a îmbolnăvit de aceeași boală ca și Emma (din cauza coralilor).

Pluto[modificare | modificare sursă]

Personaj Primul Sezon Al doilea Sezon Debut
Pluto 1 episod 0 episoade "Ape periculoase"

Pluto a fost cel mai îndrăgit pește al lui Cleo, dar a murit, iar Rikki i-a adus unul nou.

Domnul Pelican[modificare | modificare sursă]

Personaj Primul Sezon Al doilea Sezon Debut
Pelicanul 1 episod 0 episoade "Uraganul Angela"

Pelicanul misterios a cauzat multe certuri în familia Sertori.