Sari la conținut

Angus McLaren

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Angus McLaren

McLaren în aprilie 2009
Date personale
Născut (35 de ani)
Wonthaggi, Victoria, Australia
Cetățenie Australia Modificați la Wikidata
OcupațieActor
Alma materMary MacKillop Catholic Regional College[*][[Mary MacKillop Catholic Regional College (Catholic secondary school located in Leongatha, Victoria, Australia)|​]]
Ani de activitate2000-prezent
Alte premii
Molson Prize[*][[Molson Prize (award given by the Canada Council for the Arts)|​]] (2008)[1] Modificați la Wikidata
Prezență online

Angus McLaren (n. 3 noiembrie 1988, Wonthaggi, Victoria, Australia) este un actor australian, cunoscut cel mai bine datorită rolului său în serialul Silversun precum și în H2O - Adaugă apă ca Lewis McCartney. A apărut de asemenea în serialele Neighbours, Something in the Air, Blue Heelers, Packed to the Rafters și All Saints.

Viața personală[modificare | modificare sursă]

Angus s-a născut la data de 3 noiembrie 1988 în Wonthaggi, Victoria în Australia, fiind crescut la o fermă de lângă Leongatha, în estul orașului Melbourne.

În afară de cariera sa în actorie, Angus este și un sportiv pasionat, excelând la înot și în fotbalul australian. El este, printre altele, bateristul trupei australiene Ballet Imperial, semifinalistă în competiția Future Rock în 2005.

Cariera de actor[modificare | modificare sursă]

Angus McLaren a jucat în serialul pentru copii și adolescenți/tineri H2O - Adaugă apă, interpretându-l pe Lewis McCartney. Acesta este prietenul celor trei fete-sirene, Cleo (Phoebe Tonkin), Emma (Claire Holt) și Rikki (Cariba Heine).

La sfârșitul primului sezon, acesta are o relație cu Cleo (Phoebe Tonkin), dar o încheie la începutul celui de-al doilea, devenind, pentru puțin timp, iubitul lui Charlotte (Brittany Byrnes). Ulterior, la sfârșitul sezonului 2, el se împacă cu Cleo, fiind iubiți din nou până în sezonul 3 când trebuie să plece.

Legături externe[modificare | modificare sursă]