Lineage II

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Lineage II
Lineage2 Gracia Final Poster.jpg
Dezvoltator(i) NCsoft[*][[NCsoft (South Korean video game development company)|​]]  Modificați la Wikidata
Editor(i) NCsoft[*][[NCsoft (South Korean video game development company)|​]]  Modificați la Wikidata
Distribuitor(i)Steam  Modificați la Wikidata
Motor grafic Unreal Engine 2.5[*][[Unreal Engine 2.5 (version of the Unreal Engine game engine combining elements from UE1 and UE2)|​]]  Modificați la Wikidata
PlatformăMicrosoft Windows  Modificați la Wikidata
Dată lansare
  • KOR 1 octombrie 2003

  • USA 27 aprilie 2004

  • THA 23 Februarie 23, 2005

  • ASI 1 august 2007

  • RUS 15 decembrie 2008
Genurijoc de rol online masiv cu multi-jucători  Modificați la Wikidata
ModuriMultiplayer  Modificați la Wikidata
MediaDisc compact
distribuire digitală  Modificați la Wikidata
Cerințe sistem2.0 GHz Pentium IV CPU
512MB RAM
NVIDIA FX 5700 GPU
10 GB hard disk space [1]
Controltastatură  Modificați la Wikidata
Prezență online
Ratinguri
PEGI PEGI 12[*][[PEGI 12 (PEGI video game content rating - formerly "PEGI 11" in Finland)|​]]  Modificați la Wikidata
USK USK 12[*][[USK 12 (USK video game content rating)|​]]  Modificați la Wikidata
ESRB Teen[*][[Teen (ESRB video game content rating in which recommends a video game to those 13+)|​]]  Modificați la Wikidata


Lineage II: The Chaotic Throne (În limba coreeană: 리니지 2) este un masiv multiplayer online role-playing (MMORPG) pentru Windows, în care acțiunea se petrece cu 150 de ani înaintea primului joc [1]. El a devenit foarte popular începând cu 1 octombrie 2003 în de Sud, raportand 1,000,918 de utilizatori unici în cursul lunii martie 2007. Până în prezent, jocul a fost jucat de mai mult de 14 de milioane de utilizatori, cea mai mare parte în Asia.

Descriere[modificare | modificare sursă]

Ca sa începi sa joci Lineage II, jucătorii isi creeaza un personaj ca si avatarul lor în jocul in stil medieval in lumea virtuală. Oamenii, Elfii și Elfii intunecati încep în Regatul Aden în timp ce Pitici și Orci încep în Regatul Elmore. Jucatorii pot alege fie din luptator sau profesii mistice de la început, cu excepție pentru pitici și Kamael, care au doar posibilitatea de a selecta profesia de luptător; această alegere actioneaza ca un arhetip pentru opțiuni de profesie mai târziu. Fiecare rasa are propriul set de clase, chiar dacă oameni, elfi și elfi întunecati au o multime de clase care sunt foarte similare cu omologii lor din celelalte două rase. Pe măsură ce jucătorii ucid monstrii (NPC), ei acumulează puncte de experiență și de puncte de calificare (SP). Cu punctele de experienta acumulate, crește nivelul caracterului, în sensul atributele diferite ale caracterului sunt potențate. Jucătorii isi cumpara și apoi isi perfecționeaza skilele, folosind SP. Jucătorii pot juca singuri sau ca parte a unui grup pentru a lupta impotriva monștrilor și pentru a termina quest-urile pentru noi competențe, puncte de experiență, și articole. Player versus player (PvP) este o parte importantă a jocului. Jocul oferă mai multe aspecte sociale, politice, economice și care sunt dezvoltate prin comunitate și prin acțiunile, în joc, de un singur război asediu players.Lineage II creeaza asediile si razboaielec ca in realitate. Pentru a fi siguri de PvP-ul rămâne sub control, proiectul, include un sistem care prevede sistemul Karma care prevede consecințe negative pentru uciderea altor jucatori atunci când acestea nu riposteaza. Atunci când sunt într-o stare de haos (karma număr mai mare decât zero), cu un numar de PK de 5 sau mai multe, jucatorii au o o mare probabilitate mare de a scapa elemente daca sunt ucisi.

Clase si Subclase

În prezent, există un număr mare de clase (36) pentru toate rasele la un loc.Fiecare rasa si subclasa are un numar de puncte de status alocat de la inceput. La finalizarea quest-ului de ;a level-ul 5, un jucator poate sa adauge o subclasa la caracterul lui. Aceasta sublclasa incepe de la level-ul 40. Subclasele pe care le poti alege sunt limitate (e.g. Elfi intunecati nu pot alege ca subclasa Elfi. In plus, un jucator nu poate alege o subclasa care se potriveste cu clasa lui principala (un Dark Avenger nu poate deveni Paladin, de asemenea, un vanator de comorii nu poate deveni Walker Plains) O data ce o subclasa a ajuns la level-ul 75, jucatorii pot alege alta subclasa. Un caracter poate sa detina trei subclase in afara de clasa lui principala. Eroii care au acumulat cele mai multe puncte pentru clasa lor in timpul competitiei Grand Olympiad, avand un minim de cincisprezece meciuri cu cel putin o victorie. Poate fi un singur erou pe clasa pentru 36 de ore. Eroii au posibilitate de al alege una din armele de Hero pentru a primi abilitatati de Hero, in plus, ei pot vorbi pe chatul global pe intreg serveru-ul. Ei primesc de asemenea, o aura stralucitoare astfel incat acesta sa iasa in evidenta fata de alte caractere.

Animale de companie

In Lineage II, un jucator poate obtine un monstru care devine animalul lui de comanie prin incheiere unui quest. Spre deosebire de alti summos sau magii, atat timp cat anumite conditii sunt indeplinite, un animal de companie nu va fi legat de o limita de timp, nici nu va fi demis prin forta. Aceste animale de companie pot detine, de asemenea, cele mai multe elemente in inventarul lor, inclusiv arme si armuri personale, care pot fi echipate pe animalele de companie.

Clasa Prima schimbare de clasă

nivel 20

A doua schimbare de clasă

nivel 40

A treia schimbare de clasă

nivel 76

Human Fighter Warrior Gladiator Duelist
Warlord Dreadnought
Human Knight Paladin Phoenix Knight
Dark Avenger Hell Knight
Rogue Treasure Hunter Adventurer
Hawkeye Sagittarius
Human Mystic Wizard Sorcerer Archmage
Necromancer Soultaker
Warlock Arcana Lord
Cleric Bishop Cardinal
Prophet Hierophant
Elf Fighter Elven Knight Temple Knight Eva's Templar
Swordsinger Sword Muse
Elven Scout Plainswalker Wind Rider
Silver Ranger Moonlight Sentinel
Elf Mage Elven Mystic Spellsinger Mystic Muse
Elemental Summoner Elemental Master
Elven Oracle Elven Elder Eva's Saint
Dark Fighter Paulus Knight Shillien Knight Shillien Templar
Bladedancer Spectral Dancer
Assassin Abyss Walker Ghost Hunter
Phantom Ranger Ghost Sentinel
Dark Mystic Dark Wizard Spellhowler Storm Screamer
Phantom Summoner Spectral Master
Shillien Oracle Shillien Elder Shillien Saint
Orc Fighter Orc Raider Destroyer Titan
Monk Tyrant Grand Khavatari
Orc Mystic Orc Shaman Overlord Dominator
Warcryer Doomcryer
Dwarven Fighter Scavenger Bounty Hunter Fortune Seeker
Artisan Warsmith Maestro
(Kamael)

Male Soldier

Trooper Berserker Doombringer
Soul Breaker Soul Hound
Inspector Judicator
(Kamael)

Female Soldier

Warder Arbalester Trickster
Soul Breaker Soul Hound
Inspector Judicator

Legături externe[modificare | modificare sursă]

Referințe[modificare | modificare sursă]

  1. ^ „System Requirements”. www.lineage2.com. Arhivat din original la . Accesat în .