Kelli Berglund

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Kelli Berglund
Date personale
Nume la naștereKelli Michelle Berglund
Născută (28 de ani) Modificați la Wikidata
Moorpark⁠(d), California, SUA Modificați la Wikidata
PărințiMark Berglund
Michelle Berglund
Frați și suroriKirra Berglund
Cetățenie Statele Unite ale Americii Modificați la Wikidata
EtnieStatele Unite
Ocupațieactriță
cântăreață
actriță de televiziune[*]
actriță de film
model Modificați la Wikidata
Limbi vorbitelimba engleză Modificați la Wikidata
Activitate
Alma materMoorpark High School[*][[Moorpark High School (high school in Moorpark, Ventura County, California)|​]]
Înălțime1,63 m
Ani de activitate2006-prezent
Roluri importanteBree Davenport
Prezență online

Kelli Berglund (n. , Moorpark⁠(d), California, SUA) este o actriță americană. Este cunoscută pentru portretizarea lui Bree Davenport în seria XD Lab Rats din seria XD, precum și pentru fila sa Rats Lab: Elite Force. În 2014 a jucat în filmul original Disney Channel How to Build a Better Boy, în cazul în care o prezintă pe Mae Hartley. Berglund a jucat ca Carly Carson în serialul de televiziune din seria Starz din 2019, acum Apocalipsa. De asemenea, ea a jucat rolul principal în două filme cu tematică sportivă stabilite în Australia, 2016, Raising the Bar și 2018 Going for Gold.

Carieră[modificare | modificare sursă]

Berglund și-a început cariera la o vârstă fragedă, ca serie în regia lui Hip Hop Harry a TLC. Aparițiile TV includ, de asemenea, Are You Smarter than a 5th Classer și America Next Next. Berglund a apărut și în filmul indie, Bye Bye Benjamin. Creditele sale comerciale includ campanii pentru Old Navy, Hyundai, Bratz, McDonald's și Mattel, printre altele. Ea a apărut, de asemenea, în campaniile de tipărire și modelare pentru Reebok și Camarillo Academy of Performing Arts. Berglund a fost onorat cu multe premii în dans pentru contemporanul său liric și jazz. Deși este la fel de versatilă în aceste tipuri de dans, stilul ei preferat este contemporan - un amestec de balet și jazz mai bună sursă necesară Din 2012 până în 2016, Berglund a jucat în rolul lui Bree, un super-uman bionic, cu o viteză superioară, în seria de comedii Disney XD, Lab Rats, alături de co-starurile Tyrel Jackson Williams, Billy Unger și Spencer Boldman. Ea a continuat să joace Bree on Lab Rats din seria spinoff 2016 Lab Rats: Elite Force. În 2013, invitatul Berglund a jucat în serialul Disney XD Kickin 'It, unde a interpretat minunatul karate Sloane Jennings. În acest episod, personajul ei cântă "Had Me @ Hello" ca duet cu Kim Crawford, interpretat de Olivia Holt La mijlocul anului 2013, Berglund a început să lucreze la filmul original Disney Channel din 2013, How to Build a Better Boy, în care joacă rolul lui Mae Hartley, o tânără experimentată în tehnologie, care împreună cu cea mai bună prietenă a ei, elaborează un plan pentru a crea prietenul perfect. Ea cântă „Something Real” cu China Anne McClain, care a fost lansată pe 29 iulie 2014 [este nevoie de o sursă mai bună] În 2016, Berglund a jucat în filmul de televiziune NBC, Crăciunul de multe culori al lui Dolly Parton: Circle of Love, jucând rolul lui Willadeene Parton, sora mai mare a lui Dolly Parton. În același an, a jucat în filmul Raising the Bar, în care joacă o fostă gimnastă care revine în sport după ce s-a mutat în Australia. În 2018, Berglund a jucat în Going for Gold, un film despre majorete, în Adelaide, Australi Berglund și co-vedeta ei Now Apocalypse, Avan Jogia, în 2019. În iunie 2018, Berglund a fost jucat în rolul principal al lui Carly în serialul de televiziune Starz 2019 Now Apocalypse În 2019, Berglund a fost distribuit în rolul recurent al Oliviei în cel de-al patrulea sezon al serialului de televiziune dramatic Animal Kingdom Berglund va apărea în filmul Hubie Halloween care urmează în direct.

Viața personală[modificare | modificare sursă]

Viața personală Edit Berglund s-a născut și a crescut în Moorpark, California, unde continuă să locuiască alături de părinții ei, Mark și Michelle Berglund, și sora mai mică, Kirra. Este absolventă a programului de studiu independent Moorpark High School. În timpul liber, îi place înotul și fotografia

Filmografie[modificare | modificare sursă]

Televiziune și filme listă partiala
Year Title Role Notes
2012–2016 Copiii bionici Bree Davenport Rol principal
2016 Copiii bionici forță de elita Bree Davenport Rol principal
2019 Acum apocalipsa Carly Carlson Rol principal

F2006 Bye Bye Benjamin Birthday Party Guest Short film[6] ==[modificare | modificare sursă]