Iubiri secrete

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Iubiri secrete
Iubiri Secrete logo.jpg
Informații generale
Gen

Dramă
Telenovelă

Regizor(i)

Cătălin Stănciulescu
Alin Brancu
Edith Brașoveanu

Actori

Alin Brancu
Adrian Danis
Bogdan Marchidan
Carmen Prodan
Cristina Gavriloiu
Gabriel Mamiron
George Simion
Iani Gheorghe
Iulian Văduva
Loredana Rudaru
Luisa Purdescu
Matei Huidu
Mircea Drâmbăreanu
Ovidiu Iacob
Radu Virgil
Sabina Săndică
Amir Gawabreh

Țară de origine

 România

Limbă(i)

română

Nr. de sezoane

8

Nr. de episoade

303

Producție
Perioada de difuzare

60 min.

Difuzare
Canal original

Prima TV

Difuzare originală

3 ianuarie 2011 - nu mai se difuzeaza

Legături externe

Site oficial

Iubiri secrete este o telenovelă românească, a cărei premieră a avut loc la data de 3 ianuarie 2011 difuzată pe postul de televiziune Prima TV.

Povestea[modificare | modificare sursă]

Eugen, capul familiei, are 65 de ani și a moștenit după revoluție mai multe clădiri, devenind peste noapte foarte bogat. Acum toți membrii familiei sunt alături de el, sperând că într-o zi vor primi o frumoasă moștenire.

Valeria, unica fiică a lui Eugen, este o femeie dispusă să facă sacrificii pentru unitatea familiei. Ea a trebuit să închidă ochii de multe ori, în fața unor presupuse infidelități ale soțului pentru a nu-și distruge căsnicia.

Mircea Mariș, soțul Valeriei, iubește la fel de mult femeile și aventurile ca și socrul său, deși este căsătorit și are doi fii. Pe Valeria n-o mai iubește demult, dar nu îndrăznește să-i spună acest lucru, pentru că asta ar însemna să-și ia adio de la averea tatălui ei.

Andrei este fiul cel mare al lui Mircea și al Valeriei. Tânărul a terminat Facultatea de drept și este un băiat serios și conștiincios. El n-a moștenit gena de afemeiat de la tată sau bunic, având doar o iubită, pe Maria, pe care o iubește enorm.

Radu este fiul mai mic al lui Mircea și al Valeriei. Tânărul este foarte diferit de fratele său. Își petrece cea mai mare parte din timp, prin oraș, în cluburi, însoțiSite oficial