Sari la conținut

I Don't Wanna Wait

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

I Don't Wanna Wait
Copertă nedisponibilă
de David Guetta  Modificați la Wikidata
Lansare  Modificați la Wikidata
Casă de discuriWhat a DJ[*]
Warner Music UK[*]  Modificați la Wikidata
Limba originarălimba engleză  Modificați la Wikidata

I Don’t Wanna Wait” este o piesă a DJ-ului francez David Guetta și a trupei americane OneRepublic, lansată pe 5 aprilie 2024 prin What a DJ și Warner Music UK. Guetta și solistul OneRepublic, Ryan Tedder, au scris piesa împreună cu Michael Pollack, Aldae, Brent Kutzle, Jakke Erixson, Josh Varnadore, Tyler Spry și Timofey Reznikov, în timp ce Guetta, Kutzle, Spry, Erixson și Renizkov au produs-o. Este inclusă pe ediția deluxe a celui de-al șaselea album de studio al lui OneRepublic, Artificial Paradise. Piesa preia melodia Dragostea Din Tei a grupului moldovenesc Eurodance O-Zone.[1]

„I Don’t Wanna Wait” a fost prezentată în premieră în timpul setului lui Guetta la Ultra Music Festival din Miami, pe 23 martie 2024, cu Tedder alăturându-se lui pe scenă pentru a cânta piesa.

Videoclipul a fost lansat pe 25 aprilie 2024 și include imagini din interpretarea lui Guetta a piesei la Ultra Music Festival, intercalate cu povestea unui cuplu într-o noapte în oraș.[2]  

  1. ^ Dov, Yotam (). „David Guetta & OneRepublic sample O-Zone's 00s classic 'Dragostea Din Tei' in latest collab 'I Don't Wanna Wait': Listen”. We Rave You. Accesat în . 
  2. ^ Sharpe, Josh (). „Video: David Guetta and OneRepublic Share Music Video for 'I Don't Wanna Wait'. BroadwayWorld. Accesat în .