Guilty Pleasure (album de Ashley Tisdale)

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Guilty Pleasure
Ashley GuiltyPleasure.jpg
Album de studio de Ashley Tisdale
Lansare Statele Unite ale Americii 28 iulie 2009[1]
Înregistrare Ianuarie 2008-februarie 2009
Gen R&B, Pop-rock
Durată 49:35
Casă de discuri Warner Bros. Records
Producător Alke, Twin, David Jassy, Dreamlab, Kapari, Oak, Billy Steinberg, Emanuel Kiriakou, Play, Papa Justifi, Toby Gad, Deekay, Tommy Page, The Matrix, Peer Åström, Tom Whalley & Lori Fieldman
Recenzii profesioniste
Cronologie – Ashley Tisdale
Headstrong
(2007)
Guilty Pleasure

Guilty Pleasure este al doilea album al cântăreței americane Ashley Tisdale. Albumul a fost lansat de Warner Bros. Records pe 11 iunie 2009 și pe 28 iulie în America de Nord. Primul single de pe album, "It's Alright, It's OK", a avut premiera pe On Air With Ryan Seacrest și a fost lansat oficial pe 14 aprilie 2009. Albumul a debutat pe locul 12 în topul Billboard 200 cu o vânzare de 25,000 de exemplare în prima sa săptămână. Al doilea single, "Crank It Up" a fost lansat pe 16 octombrie 2009 în Europa. În America albumul a vândut 74,000 de copii până în februarie 2010.

Istoria albumului[modificare | modificare sursă]

În aprilie 2008, Tisdale spusese că înregistrase câteva melodii pentru următorul ei album și că după regizarea a filmului High School Musical 3: Senior Year se va încadra exclusiv în acesta. Tisdale a remarcat că melodiile din album au un mesaj și o poveste.

A declarat că e un album "mult mai matur, rocker" decăt albumul ei anterior. Ashley a fost implicată în fiecare aspect al producția albumului, în care au colaborat Katy Perry și Pat Benatar, între alții.

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ en AshleyTisdale.com. (Statele Unite ale Americii). [1].

Legături externe[modificare | modificare sursă]