Format:Invitație Biologie

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

WikiProiect Biologie[modificare sursă]

Am observat că ați contribuit la dezvoltarea articolelor din domeniul biologie. Dacă doriți să participați la discuțiile în curs de pe pagina Wikiproiectului Biologie și dacă considerați că puteți contribui în vreun fel, puteți să vă (re)înscrieți în acest proiect. Prin reactivarea acestui proiect încercăm să îmbunătățim conținutul paginilor despre biologie, să facem ordine în categoriile existente și să dezvoltăm conținutul articolelor despre biologie.

Info-pictogram.png Notă formate avertizare
  • Vă rugăm să verificați mai întâi lista mesajelor de avertizare înainte de a folosi orice format pe paginile de discuție pentru a atenționa un utilizator. Aplicarea celui mai potrivit format poate ajuta prin reducerea confuziei mesajului transmis.
  • Vă rugăm să nu uitați să introduceți mesajele de avertizare prin substituire. Substituirea se face astfel: în loc de {{invitație biologie}} scrieți {{subst:invitație biologie}}. Această precauție are avantajul că reduce ocuparea serverelor.

Mulțumim!

Utilizare

{{subst:Invitație Biologie}} --~~~~

Formatul acesta se folosește pentru a invita utilizatorii anonimi (care au adus o contribuție semnificativă) să se înregistreze.