Format:Google+

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Google+ on Google+

Documentație
Documentație format
Această documentație este adusă de la pagina Format:Google+/doc.

Mod de folosire

Până la trei parametri pot fi furnizați în format:

ID parameter este obligatorie. Pentru a găsi ID-ul, localizați contul dorit de la Google (de exemplu, prin efectuarea o căutare acolo), și apoi copierea lung șir de cifre din URL-ul (în bara de adrese a browser-ul) după selectarea unui rezultat de căutare.
  • Al doilea parametru este numele contului așa cum ar trebui să apară în textul vizibil de link-ul, de exemplu, "Sergey Brin". Aceasta are valoarea implicită titlul articolului, dacă nu sunt furnizate.
Parametrul nume nu este necesară în cazul în care titlul articolului este numele real al persoanei. Furniza parametrul nume dacă numele persoanei nu este același cu titlul articolului, de exemplu, dacă există paranteze după denumirea, așa cum este cazul cu "Tony Horton (instructor exercițiu)" exemplul de mai jos.
Parametrul de pagină poate fi una dintre următoarele valori: posturi, la, poze,' video, sau plusones'. Dacă parametrul de pagină nu este furnizat, sau dacă sunt furnizate altceva decât una dintre valorile acceptate, parametrul de pagină implicit va: despre.Implicit ( despre) este o alegere bună pentru a fi utilizate în cazul în care contul Google este de a fi utilizate într-o citare.

Rețineți că, dacă utilizați nume parametri (de exemplu, "id =", "name =", sau "page ="), nu este necesar de a oferi tuturor parametrilor, de exemplu, așa cum este cazul în al treilea exemplu de mai jos (în cazul în care nu există nici un parametru nume).

Exemple

When used on the article Sergey Brin: Produces:
{{Google+|+SergeyBrin}} Sergey Brin on Google+
When used on the article Tony Horton (exercise instructor): Produces:
{{Google+|112063946124358686266|name=Tony Horton}} Tony Horton on Google+
When used on the article Sergey Brin: Produces a link that will land on the photos sub-page:
{{Google+|109813896768294978296|page=photos}} Sergey Brin on Google+

Detalii tehnice

Dacă formatul este mai complex, puteți da detalii despre modul în care este construit. Acestea pot fi utile utilizatorilor care vor să îmbunătățească formatul.

Vezi și