Fișier:Suitandbustier L.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Suitandbustier_L.jpg(175 × 295 pixeli, mărime fișier: 11 KB, tip MIME: image/jpeg)

Utilizare cinstită pentru Blond Ambition Tour
Descriere

Imaginea reprezintǎ costumul creat de Jean-Paul Gautier si purtat de Madonna in turneul Blond Ambition

Sursa

metmuseum.org

Articol

Blond Ambition Tour

Secțiune folosită

toatǎ imaginea

Rezoluție joasă?

da

Scopul utilizării

Pentru a reprezenta unul din cele mai faimoase costumatii din istoria muzicii pop

Înlocuibil?

nu

Alte informații nu
Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Suitandbustier_L.jpgyes
Drepturi de autor nedeterminate

Această imagine constituie o reprezintare bidimensională a unei sculpturi, statui sau altei opere de artă tridimensionale și poate fi sub incidența legilor dreptului de autor.

Se consideră că reproducerea acestei imagini

  • pentru ilustrarea operei de artă tridimensionale respective,
  • pentru discutarea genului artistic sau tehnicii operei de artă respective
  • sau pentru discutarea artistului sau școlii căreia îi aparține artistului

pe Wikipedia, găzduite pe serverele Fundației non-profit Wikimedia, este o utilizare cinstită conform § 107 al Legii drepturilor de autor din Statele Unite ale Americii.


Copyright undetermined

Această imagine este reproducerea unui material aflat sub incidența drepturilor de autor. Acesta face parte din campania publicitară a unei organizații sau companii, pentru a promova o lucrare sau un produs prin mass-media.

Drepturile de autor aparțin, cel mai probabil, companiei care a produs materialul publicitar sau artistului care l-a creat. Se consideră că folosirea de imagini ale unor materiale publicitare în scopul de a ilustra:

se califică drept utilizare cinstită conform legii drepturilor de autor din Statele Unite ale Americii. Alte utilizări ale imaginii, pe Wikipedia sau în alte locații, poate constitui o încălcare a drepturilor de autor.

Către cel ce efectuează încărcarea imaginii: Acest format trebuie aplicat numai pentru imagini ale unor persoane, produse sau evenimente care fac parte dintr-o campanie publicitară sau altă sursă similară, în scopul reutilizării lor în mass-media. Vă rugăm să adăugați o explicație rațională a utilizării cinstite, similară cu cea descrisă pe următoarea pagină en:Wikipedia:Image description page.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală15 martie 2015 23:50Miniatură pentru versiunea din 15 martie 2015 23:50175x295 (11 KB)Gikü (discuție | contribuții)redim UC
2 octombrie 2009 20:56Nicio miniatură300x505 (29 KB)Alecsdaniel (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor | Descriere= Imaginea reprezintǎ costumul creat de Jean-Paul Gautier si purtat de Madonna in turneul Blond Ambition | Sursa= metmuseum.org | Articol= Blond Ambition Tour | Secţiune= toatǎ imaginea | Rezoluţie joasă=

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații