Fișier:STTroubleTrib.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

STTroubleTrib.jpg(260 × 195 pixeli, mărime fișier: 15 KB, tip MIME: image/jpeg)

Utilizare cinstită pentru The Trouble With Tribbles
Descriere

Căpitanul Kirk, cufundat până la piept printre tribbles; imagine din episodul The Trouble With Tribbles (Star Trek: Seria originală)

Sursa

© 1967 Paramount Pictures; captură de ecran din episodul The Trouble With Tribbles (Star Trek: Seria originală)

Articol

The Trouble With Tribbles

Secțiune folosită

Se folosește întreaga imagine; (inclusiv zonele acoperite de texte promoționale; fără acestea, rolul imaginii nu ar fi clar)

Rezoluție joasă?

Imaginea are o rezoluție joasă, insuficient pentru realizarea sau pentru distribuirea de materiale piratate, suficient însă pentru identificarea subiectului articolului.

Scopul utilizării
Drepturi de autor protejate Această imagine permite identificarea vizuală a subiectului articolului și se poate afla în căsuța de prezentare a articolului sau în textul acestuia. Imaginea poate fi găsită în Infocaseta principală pentru identificarea în contextul comentariului critic despre lucrarea căreia îi servește ca afiș promoțional. Semnificația contribuției la înțelegerea articolului provine din faptul că informațiile oferite nu pot fi transmise doar prin cuvinte. Imaginea poate fi plasată în infocaseta din partea superioară a articolului care tratează lucrarea, pentru a prezenta principala informație vizuală asociată cu lucrarea, și pentru a ajuta utilizatorul să identifice rapid lucrarea și să se asigure că a găsit ceea ce căuta. Utilizarea în acest scop nu concurează cu scopul lucrării artistice originale.
Înlocuibil?

Nu este înlocuibil deoarece nu există imagine liberă, dar se poate încărca o versiune mai bună sau mai clară.

Alte informații en:File:STTroubleTrib.jpg
Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:STTroubleTrib.jpgyes


Copyrighted

Această imagine este o captură de ecran a unui program de televiziune. Drepturile de autor sunt deținute de compania care produce programul respectiv. Se consideră că utilizarea unui număr limitat și la o rezoluție joasă a acestei capturi

este calificată drept utilizare cinstită sub incidența legilor de copyright ale SUA. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor.

Către cel ce efectuează încărcarea imaginii: vă rugăm să adăugați o explicație rațională a utilizării cinstite, similară cu cea descrisă pe următoarea pagină en:Wikipedia:Image description page.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală14 iunie 2012 17:04Miniatură pentru versiunea din 14 iunie 2012 17:04260x195 (15 KB)Terraflorin (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor |Descriere=Căpitanul Kirk, cufundat până la piept printre tribbles; imagine din episodul ''The Trouble With Tribbles'' (Star Trek: Seria originală) |Sursa=© 1967 Paramount Pictures; captură de ecran din ep...
  • Nu puteți suprascrie acest fișier.

Următoarele pagini conțin această imagine: