Fișier:Riva del Garda-Stemma.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Riva_del_Garda-Stemma.jpg(100 × 153 pixeli, mărime fișier: 7 KB, tip MIME: image/jpeg)

Imagine copiată de la wikipedia:it. Descrierea sa originală era următoarea:

Utilizare cinstită pentru Riva del Garda
Descriere

Stema/Steagul comunei Riva del Garda din provincia Trento

Sursa

Inviatoci dal comune tramite mail

Articol

Riva del Garda

Secțiune folosită

Se folosește întreaga imagine pentru a transmite mesajul dorit de autor și pentru a evita reprezentarea greșită sau neclară a imaginii.

Rezoluție joasă?

Imaginea are o dimensiune și o rezoluție suficient de scăzute pentru a păstra calitatea, fără a avea rezoluție inutil de mare.

Scopul utilizării

Ilustrarea articolului despre comuna menționată mai sus. Scop educativ. Imaginea este utilizată pentru a identifica mai ușor comuna respectivă, care este subiect de interes public, și să asigure cititorul că a ajuns la articolul potrivit.

Înlocuibil?

Nu. Deoarece este o stemă protejată de drepturile de autor, aproape sigur că nu există echivalent liber și orice altă lucrare derivată nu va putea transmite mesajul dorit, ar deruta și ar reprezenta greșit imaginea, sau nu și-ar îndeplini scopul informativ și de identificare.

Alte informații
Autor:
Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Riva_del_Garda-Stemma.jpgyes
Drepturi de autor protejate Această lucrare se află sub incidența drepturilor de autor. Persoana care a trimis-o și a folosit-o prima dată într-un articol și ceilalți care o folosesc în articole sunt de acord cu faptul că aceasta este o utilizare cinstită sau că materialul se află sub incidența legii drepturilor de autor din Statele Unite ale Americii.
Motivele pentru care persoana care a încărcat acest fișier consideră că utilizarea sa în anumite articole se încadrează în politicile Wikipediei de utilizare cinstită și este în conformitate cu legislația în materie din Statele Unite ale Americii și din țara de origine a imaginii trebuie detaliate în pagina de descriere a fișierului printr-o justificare a utilizării cinstite.


Questa immagine mostra il gonfalone o lo stemma di un comune italiano. L'uso di gonfaloni e stemmi comunali è generalmente disciplinato da regolamenti predisposti dalle singole amministrazioni comunali in osservanza di statuti comunali, leggi regionali e disposizioni previste al riguardo dalla legge della Repubblica italiana. Tali regolamenti prevedono generalmente che l'uso di stemmi e gonfaloni debba essere preventivamente autorizzato dal sindaco o dall'amministrazione competente.

L'uso di questo stemma o gonfalone in Wikipedia è stato autorizzato dall'amministrazione competente. L'utilizzo deve essere limitato alle voci che con lo stesso hanno diretta attinenza e, comunque, sempre e solo con mere finalità informative e didattiche. L'uso da parte di terzi, compresa la copia e la ridistribuzione, è vietato senza previa autorizzazione rilasciata dal comune.

OTRS Wikimedia Permisiunea de a folosi acest fișier a fost verificată și arhivată în sistemul OTRS al Wikimediei.
Aceasta este disponibilă utilizatorilor cu cont OTRS la numărul 2006041110006991. Pentru verificarea permisiunii, contactați un utilizator cu acces la OTRS.

Fonte: Inviatoci dal comune tramite mail
Questa immagine deve essere rimossa da eventuali versioni commerciali di Wikipedia.

STOP A causa di restrizioni che riguardano esclusivamente Wikipedia in lingua rumena, questa immagine non deve essere sostituita con corrispondenti esistenti su Wikimedia Commons.

Non sostituire questo file con il corrispondente su Commons!

date/time username resolution size edit summary
2006-04-11T13:37:33Z Senpai 1890×2900 300261 {{StemmiComunaliItaliani |comune=Riva del Garda |provincia=Trento |autorizzazione=Autorizzato |fonte=Inviatoci dal comune tramite mail |OTRS=2006041110006991 }}

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală21 octombrie 2015 18:07Miniatură pentru versiunea din 21 octombrie 2015 18:07100x153 (7 KB)Gikü (discuție | contribuții)redim UC
9 aprilie 2015 02:26Nicio miniatură1.890x2.900 (293 KB)XXN-bot (discuție | contribuții)Imagine copiată de la wikipedia:it. Descrierea sa originală era următoarea: {{StemmiComunaliItaliani |comune=Riva del Garda |provincia=Trento |autorizzazione=Autorizzato |fonte=Inviatoci dal comune tramite mail |OTRS=2006041110006991 |licenza=cop...
  • Nu puteți suprascrie acest fișier.

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații