Fișier:Euphrates Volcano logo.png

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Euphrates_Volcano_logo.png(225 × 250 pixeli, mărime fișier: 81 KB, tip MIME: image/png)

Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

Utilizare cinstită pentru Vulcanul Eufratului
Descriere

Emblema Vulcanului Eufratului

Sursa

https://pbs.twimg.com/media/B_cXmTdWIAAwQxQ.jpg

Articol

Vulcanul Eufratului

Secțiune folosită

Toată fotografia emblemei.

Rezoluție joasă?

Da, 225x250px, mult mai redusă decât originalul, dar suficient de clară pentru ilustrarea articolului.

Scopul utilizării

Imaginea emblemei este folosită pentru identificarea fostei organizații siriene, care este un subiect de interes public. Impactul vizual al imaginii asigură cititorul că citește articolul potrivit, care conține informațiile necesare pentru identificarea acestei organizații militare și înțelegerea istoriei, structurii și scopurilor ei.

Înlocuibil?

Probabil nu. Ca emblemă a unei organizații, imaginea este supusă legii drepturilor de autor, neexistând probabil un echivalent liber.

Alte informații Folosirea imaginii de rezoluție joasă nu afectează valoarea emblemei originale, nu limitează drepturile deținătorului/deținătorilor acestora și nu îi/le îngrădește posibilitatea de a distribui produsul original. De aceea, utilizarea imaginii doar pentru a ilustra articolul în chestiune se supune politicii Wikipedia de utilizare cinstită și îndrumărilor privind logo-urile.
Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Euphrates_Volcano_logo.pngyes

Licențiere[modificare | modificare sursă]

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală9 octombrie 2017 18:30Miniatură pentru versiunea din 9 octombrie 2017 18:30225x250 (81 KB)Nenea hartia (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor |Descriere=Emblema Vulcanului Eufratului |Sursa=https://pbs.twimg.com/media/B_cXmTdWIAAwQxQ.jpg |Articol=Vulcanul Eufratului |Secțiune=Toată fotografia emblemei. |Rezoluție joasă=Da, 225x250px, mult mai redusă dec...

Următoarele pagini conțin această imagine: