Fișier:Drapelul Uniunii Africane.svg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Mărește rezoluția imaginii(Fișier SVG, cu dimensiunea nominală de 600 × 400 pixeli, mărime fișier: 97 KB)

Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

Utilizare cinstită pentru Uniunea Africană
Descriere

Drapelul Uniunii Africane, adoptat în 2010.

Sursa

de:Datei:Flag African Union.svg, en:File:African Union flag.svg

Articol

Uniunea Africană

Secțiune folosită

Se utilizează întregul drapel pentru a transmite mesajul dorit de organizație și pentru a evita reprezentarea greșită sau neclară a imaginii dorite de acesta.

Rezoluție joasă?

Drapelul are o dimensiune și o rezoluție suficient de scăzute pentru a păstra calitatea dorită de organizație, fără a avea rezoluție inutil de mare.

Scopul utilizării

Imaginea este pusă în antetul articolului „Uniunea Africană”, subiect de interes public. Semnificația drapelului este aceea de a ajuta cititorul să identifice organizația.

Înlocuibil?

Deoarece este un drapel oficial, aproape sigur că nu există echivalent liber. Orice altceva care nu este lucrare derivată nu va putea transmite mesajul dorit, ar deruta și ar reprezenta greșit imaginea, sau nu și-ar îndeplini scopul informativ și de identificare.

Alte informații Utilizarea drapelului în articol respectă politica Wikipedia și a Statelor Unite ale Americii privind utilizarea cinstită.
Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Drapelul_Uniunii_Africane.svgyes

Licențiere[modificare | modificare sursă]

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală13 decembrie 2016 21:15Miniatură pentru versiunea din 13 decembrie 2016 21:15600x400 (97 KB)Andreyyshore (discuție | contribuții)User created page with UploadWizard

Informații