Fața Luncii

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigare Sari la căutare

ETNICII ROMÂNI DIN CARTIERUL FAȚA LUNCII,CRAIOVA AU FOST ALUNGAȚI DE CLANURILE ȚIGĂNEȘTI PRIN TEROARE ZILNICĂ! E VORBA DE EPURARE ETNICĂ,O INFRACȚIUNE FOARTE GRAVĂ,CARE NU SE POATE PRESCRIE NICIODATĂ.ACELAȘI LUCRU L- AU FĂCUT CLANURILE DE COSTORARI ÎN CARTIERUL ROMANEȘTI,CRAIOVA: EPURARE ETNICĂ! COMPLICII LA EPURAREA ETNICĂ SUNT: FOȘTI ȘI ACTUALI POLIȚISTI DIN IPJ DOLJ,PROCURORI ȘI JUDECĂTORI DIN CRAIOVA,PERSOANE DIN SERVICIILE SECRETE,POLITICIENI,PRIMARI ȘI CONSILIERI LOCALI SI JUDEȚENI DIN PSD,PD,PNL..AJUTORUL CRIMINAL DAT MAFIEI ȚIGĂNEȘTI A FOST CONTRACOST: BANI,BUNURI,AJUTOR ÎN ALEGERI...TOȚI ACEȘTI INFRACTORI CARE AU NENOROCIT MII DE FAMILII DE ETNICI ROMÂNI VOR RĂSPUNDE CURÂND ÎN FAȚA CURȚII PENALE INTERNAȚIONALE DE LA HAGA.FAPTELE DE CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII ȘI EPURARE ETNICĂ COMISE DE MAFIA ȚIGĂNEASCĂ ȘI COMPLICII LOR ,FUNCȚIONARI AI STATULUI,NU SE VOR PRESCRIE NICIODATĂ![necesită citare]
Fața Luncii este un cartier din Craiova situat în vestul orașului. Acesta este renumit datorită altercațiilor dintre clanurile țigănești.

Cartierul este locuit în majoritate de rromi.DJ Acest articol despre o localitate din județul Dolj este deocamdată un ciot. Puteți ajuta Wikipedia prin completarea lui.