Discuție Wikipedia:Pagini de șters/Alina Neacșa

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Am înțeles cerința de a scoate în evidență notabilitatea subiectului, a Alinei Neacșa, adică să evidențiem de ce este o persoană remarcabilă ce merită să aibă în continuare pagină în enciclopedia Wikipedia. În acest sens am adăugat note și referințe relevante, care să susțină notorietatea ei în România dar și la nivel internațional. Alina Neacșa a fost și este, după cum se poate vedea acum, subiectul unor materiale publicate în surse secundare de încredere, independente de ea. Clasific în trei aceste surse secundare de mare încredere: - Cele mai cunoscute și mai utilizate instituții de presă și media din România, printre care canalul de televiziune Pro Tv, canalul de știri Romania TV, ziarul zilnic cu acoperire națională Click.ro, lideri în clasamentul pe tiraj și audiență. - Publicații specializate adresate domeniului floral și de horticultură – cum ar fi Grădina mea de vis, editată de un grup german de presă, lider după tiraj și acoperire în rândul revistelor de specialitate. Este o revistă de înaltă ținută. - Publicații internaționale în domeniul floristicii. După cum am adăugate note și referințe, acoperim cu brio aceste surse secundare de încredere ridicată. După cum puteți observa în articolul Alina Neacșa, nu este nicio cercetare independentă sau opinie personală, sunt doar informații transmise sau validate de specialiști sau de publicații de circulație națională.

După cum știm, Wikipedia conține și biografii ale persoanelor care, deși suficient de notabile pentru un articol, nu sunt celebre. De aceea, eu am inclus doar material relevant pentru notabilitatea lor și nu am inclus informații ușor irelevante pentru notabilitate. Chiar dacă Alina are foarte multe realizări și este apreciată de comunitate, eu am păstrat un ton neutru și am limitat informațiile expuse. Pot să par subiectiv, dar Alina Neacșa este unul din specialiștii de top într-un domeniu în care românii destul de greu au pătruns la nivel internațional, iar ea a reușit acest lucru, să ajungă să fie cunoscută în Olanda, țara cu cea mai dezvoltată piață de flori la nivel mondial. Mulțumesc!

Andrei Diaconescu (discuție) 6 ianuarie 2019 10:12 (EET)[răspunde]

propunere de eliminare marcaj stergere[modificare sursă]

După completarea masivă cu a paginii informații introduse la începutul lunii ianuarie, am completat această pagină și cu date despre apariția Alinei Neacșa la emisiunea de business a celui mai prestigios ziar de afaceri din România, ZF Live (Ziarul Financiar Live), unde a fost chemată în calitate de expert în design floral. Am completat și cu articolul din publicația dedicată pasionaților de flori - Grădina mea de Vis, revistă lunară vândută în +14.000 de exemplare.

Consider că în acest moment putem șterge marcajul cu ”Această pagină a fost propusă pentru ștergere. Motivul: Marcat cu {{notabilitate}} din septembrie 2018” Andrei Diaconescu (discuție) 2 februarie 2019 08:39 (EET)[răspunde]