Discuție Utilizator:Wwwk6ro

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 16 ani de GEO în subiectul Semnătură

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Wwwk6ro) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! GEO msg

Precizări[modificare sursă]

Am inceput prin a face cateva precizari si a crea cateva pagini despre firmele pe care le am, fara insa a ma auto promova.

Daca considerati ca am exagerat va rog sa ma luati usor, sunt la inceput acum am inceput sa citesc regulile si metodele si incep sa ma obijnuiesc cu metoda de editare in formatul wikipedia.

Daca aveti sugestii va rog sa ma anuntati.

Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Wwwk6ro (discuţie • contribuţii).

Etichete de avertizare[modificare sursă]

Vă informez că nu este permisă ştergerea nejustificată a etichetelor de avertizare aplicate paginilor Wikipedia, aşa cum aţi procedat dvs la paginile: Rompedia; K6; X6 şi Tiberiu Bazavan. Aveţi posibilitatea să vă expuneţi punctul de vedere în paginile de discuţie ale articolelor respective.

Mulţumesc, GEO msg 31 iulie 2007 17:31 (EEST)Răspunde
Am si eu o intrebare. Nu pot gasii pagina de discutie a articolului respectiv. Puteti sa imi dati url-ul? Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Wwwk6ro (discuție • contribuții).
Aţât pentru utilizatorii autentificaţi cât şi pentru cei neautentificaţi, legătura către pagina de "discuţie" se află în partea superioară a ecranului, la dreapta meniului "Articol". Legătura este de culoare roşie pentru o pagină nouă, dar veţi putea începe dvs editarea acesteia (la fel de simplu ca pentru oricare altă pagină).
-- GEO msg 1 august 2007 02:00 (EEST)Răspunde

Ok va multumesc. O sa rescriu majoritatea articolelor sa fie neutre din punct de vedere al interpretarilor Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Wwwk6ro (discuție • contribuții).

Semnătură[modificare sursă]

Vă rugăm ca atunci când faceţi comentarii pe paginile de discuţie ale articolelor sau utilizatorilor Wikipedia, să adăugaţi şi semnătura dumneavoastră. Este foarte simplu, trebuie doar să tastaţi patru tilde ( ~~~~ ) şi în mod automat se generează numele dumneavoastră precum şi data şi ora la care aţi făcut comentariul. Mulţumesc! GEO msg 1 august 2007 03:12 (EEST)Răspunde