Discuție Utilizator:Ticka nistor

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Ticka nistor) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! --Venator 23 august 2007 22:43 (EEST)


Swaziland[modificare sursă]

Majoritatea paginilor de pe Wikipedia pot fi editate şi de dumneavoastră. --Venator 23 august 2007 22:44 (EEST)

Basarab[modificare sursă]

Buna. Nu am citit opiniile lui Vasile Lovinescu despre Basarab (vorbiti de o problema care anume?). Plinul cel tanar 24 august 2007 08:25 (EEST) Daca va referiti la originea turanica a familiei si la religia catolica (stiu ca unii sunt surprinsi desi este o chestiune stiuta de istorici de multa vreme) cred ca tot ce trebuia sa se spuna s-a spus la discutie. Tineti va rog cont ca Vasile Lovinescu nu a fost istoric si nu poate constitui o sursa de incredere. Plinul cel tanar 24 august 2007 08:33 (EEST)

Soliman[modificare sursă]

Rezolvat.

Corecturi[modificare sursă]

Mi se pare evident ca in anumite aspecte ale istoriei cunostiintele dvs. le depasesc pe ale mele. Cred ca trebuie sa fiti curajos si sa faceti chiar dvs. corecturile care se impun, dand eventual explicatii pe paginile de discutie. Cu bine,Plinul cel tanar (discuţie) 17 noiembrie 2009 15:31 (EET)

Semnătură[modificare sursă]

Vă rugăm ca atunci când faceți comentarii pe paginile de discuție ale articolelor sau utilizatorilor Wikipedia, să adăugați și semnătura dumneavoastră. Este un lucru necesar la Wikipedia și este foarte simplu de adăugat, trebuie doar să dați un clic pe butonul Insert-signature.png din bara superioară a casetei de editare sau să tastați patru tilde ( ~~~~ ) și în mod automat se generează numele dumneavoastră precum și data și ora la care ați făcut comentariul. Mulțumesc!--Mycomp (discuție) 4 aprilie 2011 05:27 (EEST)

Semnătură[modificare sursă]

Vă rugăm ca atunci când faceți comentarii pe paginile de discuție ale articolelor sau utilizatorilor Wikipedia, să adăugați și semnătura dumneavoastră  și nu așa cum ați omis la pagina Discuție:Turnul Londrei. Este un lucru necesar la Wikipedia și este foarte simplu de adăugat, trebuie doar să dați un clic pe butonul Insert-signature.png din bara superioară a casetei de editare sau să tastați patru tilde ( ~~~~ ) și în mod automat se generează numele dumneavoastră precum și data și ora la care ați făcut comentariul. Mulțumesc! Wintereu 19 iunie 2014 00:08 (EEST)

Bistrița[modificare sursă]

Bună ziua. La pagina "https://ro.wikipedia.org/wiki/Bistri%C8%9Ba" la capitolul Istorie este: "au fost instalați flandrezi,". Nu există termenul de "flandrez". Etnonimul corect pentru un locuitor al Flandrei este "Flamand - Flamanzi". cf. "FLAMÁND, -Ă, flamanzi, -de, s.m. și f., adj. 1. S.m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Flandrei. 2. Adj. Care aparține Flandrei sau populației ei, privitor la Flandra sau la populația ei. ** (Substantivat, f.) Limbă germanică vorbită de flamanzi (1). - Din fr. flamand." --Ticka nistor (discuție) 30 octombrie 2015 21:25 (EET)

Aveți mesaje noi
Bună ziua, Ticka nistor. Aveți mesaje noi pe pagina Discuție:Vlad Țepeș#Portretul_din_debutul_paginii.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

--Mihai (discuție) 15 februarie 2016 21:30 (EET)