Discuție Utilizator:Sergiu the thug

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 17 ani de Parvus7 în subiectul Clima Afganistanului

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Sergiu the thug) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! --Alex:D|Mesaje 12 aprilie 2007 03:14 (EEST)Răspunde

Sursa/drepturile de autor ale imaginii Dan Petrescu.jpg[modificare sursă]

Aţi trimis la Wikipedia fişierul Dan Petrescu.jpg, care nu este însoţit de datele obligatorii — sursa imaginii şi licenţa sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greşite. În această situaţie drepturile de autor sunt neclare. Dacă dumneavoastră aţi creat imaginea, precizaţi acest lucru; în caz contrar trebuie să menţionaţi sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărţii etc.) şi să justificaţi folosirea fişierului la Wikipedia. Găsiţi o listă a indicaţiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veţi furniza informaţiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea va fi ştearsă fără alte avertizări prealabile.

■ Testul v-a fost anulat[modificare sursă]

Testul dumneavoastră de la pagina Ludovic I cel Pios a funcţionat, dar a fost anulat. Pentru alte încercări vă rugăm să folosiţi cutia cu nisip. Vă invităm să citiţi şi pagina de bun venit pentru a afla cum puteţi contribui la enciclopedia noastră. Mulţumim. --Mocu 12 aprilie 2007 11:27 (EEST)Răspunde


■■ Notificare[modificare sursă]

Vă rugăm să nu mai faceţi experimente la Wikipedia, cum aţi făcut la pagina Cheloo. Asemenea teste ar putea fi considerate vandalism. Dacă vreţi să faceţi alte încercări, folosiţi cutia cu nisip. Vă mulţumim. --Mocu 12 aprilie 2007 13:01 (EEST)Răspunde

Sursa/drepturile de autor ale imaginii Cheloo.jpg[modificare sursă]

Aţi trimis la Wikipedia fişierul Cheloo.jpg, care nu este însoţit de datele obligatorii — sursa imaginii şi licenţa sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greşite. În această situaţie drepturile de autor sunt neclare. Dacă dumneavoastră aţi creat imaginea, precizaţi acest lucru; în caz contrar trebuie să menţionaţi sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărţii etc.) şi să justificaţi folosirea fişierului la Wikipedia. Găsiţi o listă a indicaţiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veţi furniza informaţiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea va fi ştearsă fără alte avertizări prealabile.

Sursa/drepturile de autor ale imaginii Ombladon.jpg[modificare sursă]

Aţi trimis la Wikipedia fişierul Ombladon.jpg, care nu este însoţit de datele obligatorii — sursa imaginii şi licenţa sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greşite. În această situaţie drepturile de autor sunt neclare. Dacă dumneavoastră aţi creat imaginea, precizaţi acest lucru; în caz contrar trebuie să menţionaţi sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărţii etc.) şi să justificaţi folosirea fişierului la Wikipedia. Găsiţi o listă a indicaţiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veţi furniza informaţiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea va fi ştearsă fără alte avertizări prealabile.

Babele[modificare sursă]

Vă mulţumim şi apreciem contribuţia dumneavoastră recentă la articolul Babele, dar noi nu putem accepta texte sau imagini supuse drepturilor de autor, fie de pe alte site-uri, fie din materiale tipărite. Puteţi încerca să rescrieţi articolul cu cuvintele dumneavoastră. Vă invităm să citiţi pagina de bun venit dacă doriţi să aflaţi cum puteţi contribui la enciclopedia noastră. Vă mulţumim încă o dată! --Alex:D|Mesaje 15 aprilie 2007 19:37 (EEST)Răspunde

Sfinxul din Bucegi[modificare sursă]

Vă mulţumim şi apreciem contribuţia dumneavoastră recentă la articolul Sfinxul din Bucegi, dar noi nu putem accepta texte sau imagini supuse drepturilor de autor, fie de pe alte site-uri, fie din materiale tipărite. Puteţi încerca să rescrieţi articolul cu cuvintele dumneavoastră. Vă invităm să citiţi pagina de bun venit dacă doriţi să aflaţi cum puteţi contribui la enciclopedia noastră. Vă mulţumim încă o dată! --Alex:D|Mesaje 15 aprilie 2007 19:37 (EEST)Răspunde

■■■■ Avertisment final privitor la teste[modificare sursă]

Aceasta este ultima avertizare! La următorul act de vandalism vi se va bloca accesul la modificarea paginilor Wikipedia. --Alex:D|Mesaje 15 aprilie 2007 19:44 (EEST)Răspunde


Babele[modificare sursă]

Pot să ştiu de ce aţi şters aproape tot articolul Babele? --Mocu 15 aprilie 2007 22:20 (EEST)Răspunde

Clima Afganistanului[modificare sursă]

a fost mutat la Afghanistan --Parvus7 16 aprilie 2007 16:51 (EEST)Răspunde

Sursa şi drepturile de autor ale imaginii Strunga.jpg[modificare sursă]

  • Aţi trimis la Wikipedia fişierul Strunga.jpg, care nu este însoţit de datele obligatorii — sursa imaginii şi licenţa sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greşite. În această situaţie drepturile de autor sunt neclare.
  • Dacă dumneavoastră aţi creat imaginea, precizaţi acest lucru; în caz contrar trebuie să menţionaţi sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărţii etc.) şi să justificaţi folosirea fişierului la Wikipedia.

Găsiţi o listă a indicaţiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veţi furniza informaţiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea poate fi ştearsă fără alte avertizări prealabile.