Sari la conținut

Discuție Utilizator:Rvmi7nukm2

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 5 ani de Andrei Stroe în subiectul Curățarea vandalismului

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, şi aşa mai departe. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea. Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Rvmi7nukm2) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Vă aşteptăm cu primele contribuţii! --Rebel 2 octombrie 2006 00:33 (EEST)Răspunde

Articol în lucru[modificare sursă]

Bună seara. Pentru a informa ceilalți utilizatori cu privire la faptul că dezvoltați un articol folosiți {{dezvoltare}}. Astfel, nimeni nu va modifica articolul timp de 24 de ore. Mulțumesc—Sebimesaj 2 mai 2009 00:25 (EEST)Răspunde

 —Andreidiscuție 30 septembrie 2009 14:04 (EEST)Răspunde

Curățarea vandalismului[modificare sursă]

Information icon Bună ziua, vă mulțumesc pentru eliminarea vandalismului din Wikipedia. Vă sunt recunoscător, dar țin totuși să vă atrag atenția că nu ați reușit să restaurați în întregime articolul la starea lui dinaintea vandalizării. Cea mai bună modalitate de a trata vandalismul este de a verifica istoricul paginii și de a determina cum arăta el înainte de a fi vandalizat. Apoi, puteți restaura întregul articol, sau partea relevantă a lui, la o versiune anterioară adecvată. Dacă doar ștergeți vandalismul vizibil, atunci orice conținut șters sau modificat de vandal se va pierde. Vă mulțumesc încă o dată și vă stau la dispoziție dacă doriți alte lămuriri.  —Andreidiscuție 27 mai 2019 14:37 (EEST)Răspunde