Sari la conținut

Discuție Utilizator:Romanserv

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 15 ani de Gutza în subiectul Avertismente

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Romanserv) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! 29 ianuarie 2009 08:05 (EET)

Avertismente[modificare sursă]

Stimate domnule Cerin,

V-am blocat clona Szepi1. Vă rog nu mai ameninţaţi contribuitorii Wikipedia cu acţionarea în justiţie, aşa cum aţi făcut în acest mesaj adrsat mie din partea clonei pe care tocmai am blocat-o:

„Domnule Gutza, te voi anunta in cel mai scurt timp primul termen de judecata.Am avut prima infatisare cu procurorul de caz.Motivul este faptul ca nu m-am autopromovat ci am fost publicat.Imediat dupa inceperea procesului vor fi proteste in mai multe societati ale scriitorilor care ma sustin.Voi depune cota parte de un miliard de lei vechi la care voi cere despagubiri pentru fiecare nedreptate care mi s-a facut.Chiar daca avocatul dumitale va cere impartirea daunelor catre toti cei implicati eu stiu ca unicul vinovat de acest lucru esti numai dumneata si voi sustine in instanta in continuare daunele care mi se cuvin datorita faptului ca mi-ai afectat sanatatea.”

Dacă nu încetaţi cu ameninţările mă voi vedea nevoit să vă blochez şi acest cont. O seară bună, --Gutza DD+ 7 februarie 2009 17:47 (EET)Răspunde