Discuție Utilizator:Pavel stratan

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 13 ani de Ionutzmovie în subiectul Wikipedia

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Pavel stratan) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect!

Puteţi contribui şi la alte proiecte ale Wikimediei: Wikţionar, Wikimanuale, Wikiştiri, Wikcitat, Wikisursă. -- Comunitatea utilizatorilor 20 septembrie 2009 10:40 (EEST)

Aveți mesaje noi
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Pavel stratan. Aveți mesaje noi pe pagina Wikipedia:Cafenea.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Ionutzmovie discută 26 februarie 2011 12:58 (EET)Răspunde

Wikipedia[modificare sursă]

Bună ziua. În legătură cu completarea articolul despre Cleopatra Stratan cu informații pe care numai dumneavoastră le aveți, trebuie să vă anunț că nu așa funcționează Wikipedia. Wikipedia se bazează pe ce se publică în presă, și nu invers. Că unii jurnaliști se informează de aici, e problema lor, și ar trebui să știe că "nu se face". Vă rog să citiți Wikipedia:Verificabilitate și Wikipedia:Surse de încredere pentru a înțelege mai clar despre ce e vorba.

Cât despre fotografii, ca să apară la Wikipedia trebuie să le eliberați sub o licență liberă (ceea ce înseamnă să permiteți oricui să le folosească în orice context).

Îmi pare rău că nu vă pot da un răspuns mai aproape de ce vă așteptați. Dacă mai aveți întrebări, vă stau la dispoziție. --Urzică (discuție) 21 martie 2011 10:27 (EET)Răspunde

Aveți mesaje noi
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Pavel stratan. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Ionutzmovie.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Ionutzmovie discută 21 martie 2011 18:25 (EET)Răspunde

Cât despre mesajul colegului meu Urzică nu vă lăsați descurajat, pare mai complicat la început dar oricum mă voi ocupa de problemele ce țin de cele de mai sus. Dvs. trebuie să adăugați numai text și imagini.— Ionutzmovie discută 21 martie 2011 18:27 (EET)Răspunde

Oricum iti multumesc foarte frumos!