Discuție Utilizator:Luminitasuse

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 14 ani de Lerman Kruger în subiectul Descrierea modificărilor

Semnătură[modificare sursă]

Vă rugăm ca atunci când faceţi comentarii pe paginile de discuţie ale articolelor sau utilizatorilor Wikipedia, să adăugaţi şi semnătura dumneavoastră . Este foarte simplu, trebuie doar să daţi un clic pe butonul din bara superioară a casetei de editare sau să tastaţi patru tilde ( ~~~~ ) şi în mod automat se generează numele dumneavoastră precum şi data şi ora la care aţi făcut comentariul. Mulţumesc! -- Victor Blacus (discuţie) 3 februarie 2010 11:56 (EET)Răspunde

Aveți mesaje noi
Aveți mesaje noi
Bună ziua, Luminitasuse. Aveți mesaje noi pe pagina de discuție a lui Victor Blacus.
Puteți șterge această notificare oricând doriți îndepărtând formatul {{Răspuns}}.

Descrierea modificărilor[modificare sursă]

Vă recomand să completați întotdeauna rubrica de descriere a modificărilor efectuate, nu așa cum ați omis la pagina Luminiţa Suse. Această descriere le este foarte utilă celor care urmăresc evoluția paginii sau îi analizează istoricul. În lipsa descrierii există chiar riscul ca modificările pe care le faceți să fie interpretate ca vandalism și să fie anulate. Dacă spațiul disponibil în rubrica respectivă nu este suficient, puteți explica modificările în pagina de discuție. Mulțumesc. --Mycomp (discuţie) 5 februarie 2010 00:20 (EET)Răspunde


Luminiţa Suse, am descoperit studiind politicile că multe din acestea sunt interpretate şi folosite greşit de către tinerii de pe Wikipedia. Nici nu mai zic că ştergerile sunt justificate total aiurea, după cum i se pare fiecăruia sau cum îi vine fiecăruia pe chelie. Îţi propun să rămâi pe Wikipedia, să ajuţi la rezolvarea acestor probleme şi să ne implicăm la categoria scriitori şi nu numai. Dacă mai cunoşti specialişti în domeniu interesaţi de Wikiepdia, politici, literatură, te rog să îi inviţi aici astfel încât să oprin acest proces de dinamitare a culturii. Nu pot fi de acord ca nişte tineri fără experienţă, fără cultură, fără respectarea politicilor, să îşi facă de cap pe Wikipedia ca şi cum ar fi un teren de joacă. Vezi dacă poţi să ajungi la fondatorii Wikiepdia şi să le propui implicarea specialiştilor şi oamenilor pregătiţi pe domenii. Dacă ai nelămuriri mă poţi consulta pe pagina de discuţii. Vezi că pe pagina mea de utilizator am linkuri la politici, studiază politicile referitoare la persoanele în viaţă. Vezi dacă poţi face o comparaţie şi cu politicile engleze şi franceze, am impresia că multe politici au fost adaptate, schimbate şi sunt folosite destul de bizar.

Nu pune la suflet problema paginii tale, nu încerca să te cerţi cu ceilalţi sau să îi insulţi. De abia aşteaptă să blockeze pe cineva care deranjează. Încearcă să ajuţi detaşat acest proiect, cultura şi vei avea o satisfacţie garantată.

Vezi că toate aceste discuţii sunt transparente. Nu există secrete şi nici nu ar trebui, atâta timp cât intenţiile sunt absolut pozitive.

Domnii de sus, Adrian Japan şi Gutza, alias Bogdan Stăncescu, trebuie să privească intervenţia noastră ca una benefică proiectului, atâta tot, ar trebui să-i ţină pe tineri sub control şi să acorde mai mult credit celor competenţi şi cu experienţă.

Mulţumesc şi succes!--Lerman Kruger (discuţie) 5 februarie 2010 18:59 (EET)Răspunde