Discuție Utilizator:Igdaniel

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 16 ani de Minisarm în subiectul Ioan Slavici

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Igdaniel) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! 17 martie 2008 22:15 (EET)

Spam[modificare sursă]

Vă rugăm să nu adăugaţi în articolele Wikipedia legături către situri comerciale sau către siturile dumneavoastră personale, sau mesaje publicitare, aşa cum aţi procedat la pagina Ioan Slavici. Wikipedia nu este un mijloc de publicitate sau o simplă colecţie de adrese de internet. Dorim să avem articole cu mai mult conţinut enciclopedic, nu mai multe legături de internet. De asemenea, numeroase pagini de internet nu îndeplinesc condiţiile pentru a fi incluse în articole. Dacă doriţi să aflaţi cum puteţi contribui la enciclopedia noastră, aruncaţi o privire la pagina de bun venit. Vă mulţumim! Sebi 世美 18 martie 2008 16:30 (EET)Răspunde

Ioan Slavici[modificare sursă]

Bună ziua. Nu e nicio problemă cu acele explicaţii lungi, e bine să aflăm cât mai multe despre siteurile care apar în paginile Wikipediei. Să vă explic acum de ce am acţionat aşa: când am văzut legătura către acel fragment audio, bineînţeles că am accesat-o. Dar pe acea pagină nu apare decât fragmentul audio şi o secţiune de Download, iar problema este că nicăieri pe acea pagină nu există vreun link către site-ul mamă sau vreun text prin care vizitatorii sunt avertizaţi că au accesat un website al vreunei edituri, librării etc. ci pur şi simplu pot doar să downloadeze respectivul fragment. Asta m-a dus cu gândul la faptul că ar putea fi o pagină personală fără termeni şi condiţii de folosire a materialului respectiv, ceea ce este indicat pentru o librărie serioasă (cel puţin aşa cred eu). În plus noi nu putem accepta legături externe către materiale care nu se supun vreunor drepturi de autor, deoarece nu avem siguranţa că ele reprezintă materiale sigure pentru utilizatorii Wikipedia. Sper că acum aţi înţeles, dacă nu puteţi să mai întrebaţi pentru eventualele nelămuriri. Sebi 世美 19 martie 2008 11:11 (EET)Răspunde