Discuție Utilizator:Gabiv

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Adăugare subiect
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ultimul comentariu: acum 15 ani de Turbojet în subiectul Rolul paginii de discuţii

Bun venit![modificare sursă]

Vă mulţumim că v-aţi înregistrat ca utilizator. Probabil că la început veţi avea multe nedumeriri şi întrebări: ce este Wikipedia, cum se modifică articolele, ce putem şi ce nu putem scrie în ele, etc. Am pregătit o pagină de bun venit (←apăsaţi aici) pe care vă recomandăm s-o citiţi. De asemenea puteţi să ne întrebaţi la Cafenea sau pe canalul IRC oficial (pentru detalii vezi Canal IRC). Nu vă fie teamă de greşeli, suntem aici pentru a vă ajuta.

În ce domenii aţi dori să contribuiţi? Poate să fie specialitatea dumneavoastră sau un domeniu pentru care aveţi o pasiune aparte. Aveţi la dispoziţie propria pagină de utilizator (vedeţi sus de tot unde scrie Gabiv) în care să vă prezentaţi pe scurt dacă doriţi.

Ca să vă semnaţi simplu — doar în paginile de discuţii, nu şi în articole — scrieţi la sfârşitul mesajului patru tilde ~~~~ şi Wikipedia vi le va transforma automat în semnătură şi dată.

Sperăm să contribuiţi cu plăcere la acest proiect! 24 ianuarie 2008 17:05 (EET)

Sursa şi drepturile de autor ale imaginii Ella.jpg[modificare sursă]

  • Aţi trimis la Wikipedia fişierul Ella.jpg, care nu este însoţit de datele obligatorii — sursa imaginii şi licenţa sub care este disponibilă — sau la care aceste date sunt incomplete ori greşite. În această situaţie drepturile de autor sunt neclare.
  • Dacă dumneavoastră aţi creat imaginea, precizaţi acest lucru; în caz contrar trebuie să menţionaţi sursa ei (adresa sitului de internet, datele cărţii etc.) şi să justificaţi folosirea fişierului la Wikipedia.

Găsiţi o listă a indicaţiilor de drepturi de autor la pagina Wikipedia:Formate drepturi de autor pentru imagini. Dacă nu veţi furniza informaţiile necesare în decurs de o săptămână, imaginea va fi ştearsă fără alte avertizări prealabile.

Luminiţa Vătavu[modificare sursă]

Articolele trebuie să prezinte o justificare a notabilităţii subiectului. Faptul că se încadrează în categoria avocaţi români nu este în sine un criteriu. Iuliu Maniu sau Delavrancea nu sunt incluşi pe listă doar pentru că erau avocaţi. Trebuie prezentată măcar o referinţă unde se vorbeşte despre persoana respectivă. Chiar şi dvs. recunoaşteţi că lista lucrărilor publicate nu era inclusă. Puteţi reintroduce articolul completat cu informaţiile suplimentare necesare. Dacă articolul nu este terminat şi mai aveţi de lucru la el, introduceţi formatul {{dezvoltare}} la începutul articolului (vezi Format:Dezvoltare pe care îl ştergeţi după ce aţi terminat toate informaţiilor.Afil 26 ianuarie 2008 16:29 (EET)Răspunde

aici e spatiul meu de discutie si va rog sa ramna asa cum doresc eu Gabiv (discuţie) 6 decembrie 2008 20:44 (EET)Răspunde

Pagină de discuţie[modificare sursă]

Bună seara. Am anulat modificarea dv. din motivul următor: conform politicii conţinutul paginii de discuţii nu se şterge, ci se arhivează dacă a trecut suficient timp de la încheierea dialogului sau dacă pagina a devenit prea mare, ceea ce la dv. nu este cazul. — Sebi talk 6 decembrie 2008 21:09 (EET)Răspunde

Rolul paginii de discuţii[modificare sursă]

Am refăcut tot conţinutul paginii de discuţii.

Vă înşelaţi afirmând că „aici e spatiul meu de discutie”, deoarece nu puteţi demonstra vreun drept de proprietate. Aici este un spaţiu pe care Wikimedia îl pune la dispoziţia celorlalţi utilizatori ai Wikipediei, spaţiu în care aceştia vă pot adresa mesaje. Pe Wikipedia în limba română (spre deosebire de Wikipedia în limba engleză) nu aveţi dreptul să ştergeţi mesajele scrise de ceilalţi utilizatori, o astfel de acţiune este considerată vandalism. Dacă veţi continua să ştegeţi mesajele din acestă pagină vă vor fi adresate avertismente şi notificări oficiale şi, dacă tot persistaţi, veţi fi blocată.

După trecerea unei perioade mai lungi de timp (de obicei cel puţin trei luni), mesajele care semnalează probleme care au fost rezolvate (ex. s-a pus licenţa corectă la o figură etc.) pot fi mutate (nu şterse) într-o arhivă, care este o pagină derivată din aceasta. Rolul arhivării nu este de ascundere, ci de reducere a timpului de încărcare a paginii curente, care devine prea lung dacă pagina creşte peste câţiva zeci de Kiloocteţi. --Turbojet 6 decembrie 2008 21:48 (EET)Răspunde